Крайният бранител на Саутхямптън Кайл Уокър-Питърс разказва за кариерата си

...
Крайният бранител на Саутхямптън Кайл Уокър-Питърс разказва за кариерата си
Коментари Харесай

Кайл Уокър-Питърс за кариерата си

Крайният защитник на Саутхямптън Кайл Уокър-Питърс споделя за кариерата си до този миг.

"Израстнах в Тотнъм, постоянно играех футбол, минавах около стадиона, тъй че за мен бе нещо като фантазия да получа опция да играя за Тотнъм. Обожавах Джърмейн Дефоу, той ми беше любим. Харесваше ми, че даже да беше невисок, беше мощен и изострен като състезател и вкарваше фантастични голове. Ледли Кинг го харесвах извънредно. Той беше топлидер. Винаги е хубаво да можеш да взимаш по малко то мощните футболисти и до добавяш от себе си в стила, който развиваш. Той изигра най-голяма роля в моето развиване, беше доста, доста прецизен. Той ми изясни доста ясно, че би трябвало да върша избрани ограничения, въпреки че това е нещо, което като дете не искаш да чуваш в действителност. Едно нещо обаче ми харесваше най-вече – той постоянно поставяше образованието ми преди всичко. Защото е мъчно да достигнеш до най-високото равнище на играта, само че той ми сподели, че е също толкоз значимо да получиш и положително обучение. Той добре знаеше какво желая аз да се случи, тъй че направи нужното, тъй че аз да върша нещата, които ще ми оказват помощ за това ", съобщи Уокър-Питърс.

Най-добрият съвет, който съм получил е в никакъв случай да не трансформирам стила си на игра. Аз съм техничен, мога да дриблирам, харесва ми нападателния футбол, въпреки че съм бранител. Израстнах и осъзнах, че спазвайки това, аз ще ставам все по-добър. Това беше един от най-хубавите препоръки, които съм получавал, тъй че евентуално не съм типичният защитник. Най-хубавото нещо за Уго бе, че той постоянно бе 100 % същински с мен. Ако имах слаб мач, той постоянно ми го споделяше, въпреки че на моменти ми се струваше пресилено. Той свърши страхотна работа, тъй че аз в никакъв случай да не се възгордея прекомерно и да запазя опцията за се развъртвам. Помня един случай, когато ме вкара в една стая и изцяло ме унищожи. Беше извънредно! Той приключи диалога с това, че има вяра, че мога да бъда състезател за Висшата Лига и това е повода, заради която е толкоз внезапен с мен. Това вечно остана в съзнанието ми ", добави още той.

"Трипиър ми оказа помощ доста. Беше елементарно за някой като него, който ме виждаше като идващия човек за позицията му, просто да ме пренебрегва, само че той не го направи. Вместо това ми изясни какъв брой добър съм в действителност и какво би трябвало да развия, оказа помощ ми доста. Той изигра голяма роля в развиването ми и от него научих ужасно доста. Мисля, че доста хора не схващат в действителност какъв брой е тежко. Имаше моменти в Тотнъм, коагто изиграх страхотни мачове и след това в идващия дуел се оказвах на пейката и като юноша това просто не го разбираш. Но това е част от процеса на израстване. Така че постоянно е хубаво да имаш към себе си човек, който схваща този развой и продължава да ти припомня главните неща в специалността. Ще има моменти, когато сте в действителност разочаровани, само че когато съществува онази стройна систама към вас, всичко ще е наред, без значение дали става дума за фамилията или приятелите. Винаги е значимо да запазиш скромността си, само че и да не падаш духом ", сподели бранителят на "светците ".

"Младите играчи непрестанно питат дали си нервозен. Малко е смешно, тъй като в действителност всеки е друг, всеки се приготвя за мач по друг метод. Аз си почивам, чувам музика. Може и да не наподобявам нервозен, само че в действителност съм и то постоянно. Вероятно съветът ми ще е постоянно да имат вяра в себе си. Когато напуснах Тотнъм бях в оня стадий от кариерата си, когато желаех да играя постоянно футбол и знаех, че би трябвало да напусна Тотнъм и да покажа на всички какво мога, да им покажа, че съм задоволително добър. Това е образец за религия в себе си. Това е съветът, който бих дал на всички хора – вярвайте в себе си ", съобщи Уокър-Питърс.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР