Краят на войната наближава, ако се вярва на политолог.Руският политолог

...
Краят на войната наближава, ако се вярва на политолог.Руският политолог
Коментари Харесай

Руски политолог обяви как Русия ще спечели войната

Краят на войната наближава, в случай че се има вяра на политолог.

Руският политолог и анализатор Денис Тукмаков огласи 5 аргументи, съгласно които Русия ще завоюва войната в Украйна.

Вижте ги:

1. Ръководството на Русия прояви непреклонност. Ежедневно удостоверява задачите на войната. Вдига залога в конфликта със Запада. И е ясно за какво – няма къде да се отдръпна. Нов Хасавюрт даже не би довел до колапс на властта, а до физическото ѝ елиминиране.

Зеленски е този, който е свободен да избяга в дузина столици - само че не и Путин и Шойгу, нито Лавров. За цяла Русия, като се стартира от Кремъл, това е война за оцеляване. Така че няма да има изменничество в тила.

2. Русия, като система, не се провалипод игото на глобите, осведомителната война, невиждания напън от Запада. Издържа на натиска, под който десетки страни щяха да се разбият. Ние не просто отговаряме оптимално – ние построяваме нов свят. Държавата се зае с дълго чаканата работа. Засега непринудено и ненастроено - само че маховикът потегли. Вече не можеш да го спреш.

3. Руското общество сподели невероятна резистентност този месец. Като начало се успокоихме, поехме въздух. Огледахме се. Погледнахме се в очите, като държахме нещо за нуклеарни детонации на устните си. И тогава кодът като че ли проработи. Привързаностите на остарелия свят се изплъзнаха от нас като остаряла кожа.

Руски военачалник: Винаги можем да ударим Зеленски с ракета, само че не го вършим, тъй като...

Правилните цели от книгите и календарите се върнаха към живот. Отново стана ясно къде е истината и къде е лъжата. Къде са нашите и къде са враговете.

4. Състоянието на враговете - о, това е обособен въпрос! Враговете на народа – време е да ги назовем вярно – или избягаха, или се скриха в пукнатините.

Всичко стана в действителност съществено. Едно изгубване на Чубайс от Русия си коства хвърлянето на танкова войска към Днепропетровск. А и враговете от другата страна на фронта, във ВСУ... Е, упорити, са. След десетина години тези от тях, които оцелеят, ще станат отлични бойци за Русия, каквито бяха чеченците.

5. Нашата войска. В нейните дейности се чете и проектът, и методичността, и готовността да разбие всичко, в случай че би трябвало - войната си е война! Нека всичко е постепенно и не без загуби. Но аз приказвам за друго.

Нашата войска е на първо място хуманна. Тя е избавител, вижте. Спасява хората, жертва се, раздава храна на възрастните хора, изтрива носовете на децата. Армията знае, че идеята ѝ е обективна, и работи тъкмо като нашите дядовци. Това е огромна работа – да бъдем като дядовците-победители.

Вижте лицата на героите от отчетите на Министерството на защитата. Войници, офицери. Героите се завръщат в нашия свят. Сякаш не бяха в Сирия, с изключение на може би мъртвите. Едва ли ги помним от Чечения, изключително от Афганистан. И ето ги - редици и редици, всеки показващ храброст. Запомнете имената им, това е новият хайлайф на Русия.

Да, знам: мнозина биха желали нещо друго и друго. Има и въпроси - кой ги няма? Но ние, цивилните, тези дни би трябвало да бъдем като лекари – „ не вреди “. И тук всичко е просто. Не работете за врага. Не се поддавайте на мрака. Приближете Победата допустимо най-скоро. Нашата Победа. 

Блиц
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР