Краят на октомври ще бъде белязан от Новолуние. То ще

...
Краят на октомври ще бъде белязан от Новолуние. То ще
Коментари Харесай

Задава се мощно Новолуние: ето как ще се отрази то на всяка зодия

Краят на октомври ще бъде белязан от Новолуние. То ще се състои на 28 октомври. Тогава доста хора ще усетят по какъв начин силите им се задвижват и животът им стартира да тече на цялостни обороти. Това е времето да привлечете ориста на своя страна.

Новолунието мери избран стадий от виталния цикъл на Земята. С това Новолуние някои неща ще останат в предишното или ще стигнат до логически свършек. Други пък ще се радват напразно на смяната и новото начало.
Новолунието, което ще се състои на 28 октомври, предлага нови решения и смели стъпки, само че сигурно би трябвало да се вслушатеи в доводите на разсъдъка – в противоположен случай може да объркате нещо значимо.

Новолунието на 28 октомври ще бъде в знака Скорпион. Денят ще бъде много съразмерен, само че не и без никакви компликации. 28 октомври се пада в понеделник – денят, който обичайно се смята за знак на новото начало. Така ще се окажем пред съществено тестване: от една страна Новолунието в понеделник е мотив самоуверено да поемем работата в ръцете си и да сбъдваме фантазии, а въпреки това има заплаха от бързо отчаяние. Важното е, че в последна сметка ще излезем по-силни от обстановката.
Огнени знаци (Овен, Лъв, Стрелец) – Важно е да не влизате в раздори през този ден. Астролозите предлагат да поемете изпълними отговорности и да не давате отдушник на никакви мощни пристрастености и страсти. Трябва да се вслушате в разсъдъка си, да обърнете внимание на интуицията си и да давате препоръки на тези, които ги търсят.

Земни знаци (Телец, Дева, Козирог) – През този ден би трябвало да си поставяте реалистични и изпълними цели. Само с ясна тактика ще съумеете да извлечете максимума от това Новолуние и да постигнате това, за което работите и мечтаете.

Въздушни знаци (Близнаци, Везни, Водолей) – През този ден рискувате да се откъснете от действителността, бягайки след призраци от предишното. Не бива да се оставяте на предишното да ви разсейва, хората и случките са останали в него с право. По-добре се погрижете за себе си, започнете да спортувате или просто се отдайте на отмора.

Водни знаци (Рак, Скорпион, Риба) – Способността ви за централизация ще се увеличи, а това ще ви докара до триумфи през този ден. ще бъдете в пика на своята сила и ще имате силата да събаряте всичко по пътя си. Трябва единствено да не бъдете прекомерно скептични и да мечтаете в действителност мощно за това, което желаете.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР