Краят на фентъзи приключението Игра на тронове (Game of Thrones)

...
Краят на фентъзи приключението Игра на тронове (Game of Thrones)
Коментари Харесай

Никой няма да знае какъв ще е финалът на Game of Thrones

Краят на фентъзи приключението " Игра на тронове " (Game of Thrones) наближава. Продуцентите на паметния сериал оповестиха, че ще снимат няколко финала на поредицата, с цел да се предпазят от приключване на последния епизод в интернет, предадоха международните организации.

Агенциите цитират изявление на програмния шеф на HBO Кейси Бойлс. " Известно ми е, че основателите на сериала снимат няколко версии на финала, с цел да не може никой да знае какво тъкмо ще се случи най-после! ", съобщи Бойлс.

Изданието отбелязва, че ще се наложи даже и на актьорите да изгледат последния епизод, тъй като и те няма да знаят с кой тъкмо край ще завърши поредицата.

 Разкриха хонорарите на звездите от Game of Thrones
Разкриха хонорарите на звездите от Game of Thrones

На финала на сагата заплатите им са колосални

Снимките на осмия сезон на " Игра на тронове " ще стартират през месец октомври. Последната серия на предходния сезон беше излъчена на 27 август 2017 година. Тя стана най-популярната за цялата история на сериала.

 Докато Санса и Аря Старк вземат участие в караоке, изтече следващ епизод на
Докато Санса и Аря Старк вземат участие в караоке, изтече следващ епизод на " Игра на тронове " (ВИДЕО)

Феновете се разгневиха

Излъчването на поредицата беше съпроводено с доста предварителни приключвания в интернет на обособени епизоди. Хакери успяваха да обхванат в системите на HBO и да пуснат в мрежата или цяла серия, или нейното наличие. HBO Испания пък направи гаф и пусна една от сериите авансово.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР