Край, вече няма тайни около името и битието на музикалната

...
Край, вече няма тайни около името и битието на музикалната
Коментари Харесай

Тя разкри дълго пазена тайна

Край, към този момент няма секрети към името и битието на музикалната звезда Адел.

Действайки импулсивно и без да се усети, Адел се изпусна в предаване онлайн.

По време на комедийното шоу на най-хубавия си другар Алън Кар в Лос Анджелис тя си призна дали е женена в действителност, или не. Сега даже е споделена тази новина от шоуто в X (Туитър), написа " Телеграф ".

Дълго време се спекулираше, че тя се среща със спортния сътрудник Рич Пол и че двойката се крие отминалата година.

Адел подхрани тези клюки, когато неотдавна назова Рич собствен " брачен партньор “.

От своя страна той пък даде самун на слуховете за брак по време на присъединяване си в " CBS Mornings " през октомври.

На въпрос на журналиста дали да се обръща към Адел с госпожа Пол, той срамежливо отговори: " Можете да я наричате както желаете “, след което добави, че не е от хората, които споделят персоналния си живот с медиите.

" Щастливи сме. Тя е страхотна ", сподели той в шоуто.

Сега обаче, по време на шоуто на Алън Кар нещата излязоха отвън надзор и тайната бе разкрита от самата Адел, без да желае очевидно, тъй като след откакто се изпуснала, изчезнала от шоуто.

Двама анонимни източника, които участвали на " местопроизшествието “, удостоверяват новината в Instagram акаунта на звездите " Deuxmoi ".

" Бях на шоуто на Алън Кар в Лос Анджелис довечера и Адел беше измежду публиката. Той попита феновете онлайн дали някой се е женил въобще, или се е оженил неотдавна, Адел извика  " Аз “. Беше супер сладка, само че внезапно изчезна от шоуто преди края “, сподели различен източник.

Защо се е измъкнала сконфузено от шоуто, никой не знае, само че очевидно персоналният им живот, желаят - не желаят, светва пред милиони хора поради медиите.

Рич и Адел за първи път се показаха пред аудитория като двойка през юли 2021 година на мач от НБА, а поп дивата неведнъж е изтъквала, че той е първият мъж в живота й, с който всичко върви лесно .

" Той е толкоз е занимателен!. И доста интелигентен! Наистина е необикновено да го гледате по какъв начин се спрлави с всимко, което прави “, сподели тя един път.

Известната 35-годишна музикална икона имаше предходен брак, от 2019 до 2021 година, със Саймън Конеки, от който има 10-годишен наследник Анджело Наскоро обаче тя показа, че би желала да забременее още веднъж.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР