Край, свърши се! Чалга дивата Лияна, която бе сочена за

...
Край, свърши се! Чалга дивата Лияна, която бе сочена за
Коментари Харесай

Шокиращо: Сбогом на красивата Лияна! Лицето на певицата е тотално обезобразено!

Край, свърши се! Чалга дивата Лияна, която бе посочена за една от най-красивите изпълнителки у нас, към този момент я няма. Феновете й са в прям шок и не могат да сдържат разочарованието и яда си. Защото любимката им се появи с тотално обезобразена физиономия, в резултат на " разкрасителни " интервенции. За които, от горната страна на всичко, си е платила.



Преди часове Лияна разгласява кошмарно фото в мрежата, на което е в цялостен растеж, полегнала върху една канара в гората. Както нормално, певицата тренира и е облечена в спортно екипче, подчертаващо съвършената й фигура.

Е, фигурата й към момента е съвършена, за разлика от лицето, което е напряко страховито. Каквото и да си приказваме, от предходните миловидни и нежни черти на Лияна няма и диря, а ситуацията е " мале блага ".

Братовчедката на Коцето се е сдобила с устище, което може да глътне цяла котка едновременно, както и със скули, които са сложни за изложение. Като цяло физиономията на Лияна е станала пъклен груба и изкуствена, очевидно някой си е " оставил ръцете " на нея.

" Ужас! Ако съм на нейно място, ще заведа дело против тоя, дето ме е обезобразил по този начин! Но пък и тя си е отговорна, каква работа има да пипа нещо, което си беше добре. Ейй, не се измориха тия тъпи кифли... На маймуни се докарват, но в името на някаква крива хубост, дето им е единствено в главите ", разясняват в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР