Край на треньорското търсене в Левски! Преди броени минути официалният

...
Край на треньорското търсене в Левски! Преди броени минути официалният
Коментари Харесай

Край на сагата! Левски обяви името на новия си треньор

Край на треньорското търсене в Левски! Преди броени минути формалният уебсайт на " сините " разгласи, че Николай Костов е новият старши-треньор на представителния отбор.

Специалистът и неговият щаб ще бъдат показани публично пред последователите и медиите преди първата на подготовка на тима на 21 юни.

Николай Костов е роден на 02.07.1963 година Започва футболната си кариера в Добруджа, а през сезон 1988/89 година минава в Левски. След това облича екипите на Славия, кипърския Анортозис, още веднъж Левски и Спартак (Варна).

Николай Костов е водил като старши треньор " Левски " в 11 мача през сезон 2011/2012 година, в които записва 9 победи и 2 загуби.

За последно експертът бе отпред на Актобе, а преди този момент е водил кипърските Анортозис, Олимпиакос (Никозия) и АЕК (Ларнака), арменския Бананц, съветския Тосно, украинските Металург (Донецк), Таврия, Карпати (Лвов) и Стал, Ботев (Пловдив) и казахстанския Шахтьор (Караганда).

Както ТОПСПОРТ ви заяви, до през вчерашния ден е имало дълги договаряния за поста и с Илия Груев, само че в последна сметка до съглашение не се е стигнало. Друг съществено спрягани за клуба беше сръбският експерт Саво Милошевич.
 Попето размаха пръст на Европа: Лавината идва!
Попето размаха пръст на Европа: Лавината идва!

Бившият национал е оптимист
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР