Кръвен център - Варна и Асоциация Българска книга продължават кампанията

...
Кръвен център - Варна и Асоциация Българска книга продължават кампанията
Коментари Харесай

Дари кръв, вземи книга до 5 септември във Варна

 Кръвен център - Варна и Асоциация " Българска книга " не престават акцията " Дари кръв, вземи книга ", оповестява БНР.  Всеки, който се включи в кръводаряването в интервала от 2 до 5 септември ще бъде насърчен с комплект книги.

Литературата е художествена, най-вече романи, дарени от разнообразни издателства. Кръводарителите ще получават по 2 книги, опаковани в подаръчни торбички. Хората, които дарят кръв няма да могат да избират заглавията, които ще поплучат.

" Предполагам, че всеки обича да чете, тъй че каквото и да му се падне ще се зарадва “ – това сподели Яна Василева, една от уредниците на акцията, пред Радио Варна. Според нея казусът с дефицита на кръв във Варненските лечебни заведения идва от това, че здравните заведения в морската столица одобряват пациенти и поемат незабавни случаи от доста огромен район – в това число Шумен, Бургас и Добрич.

В момента кръвният център във Варна има нужда от кръвните групи: 0+ и А+ Всеки искащ да подари кръв може да го направи в двора на МБАЛ " Св. Анна ". Най-удобно е да се влезе през входа откъм бул. " Генерал Колев “. Работното време на кръвния център в морската столица е от 08:00 до 18:00 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР