Краткото видео на руски език, озаглавено Защо се свързах с

...
Краткото видео на руски език, озаглавено Защо се свързах с
Коментари Харесай

Кремъл реагира на видеото на ЦРУ за вербуване на шпиони в Русия

Краткото видео на съветски език, озаглавено " Защо се свързах с Централно разузнавателно управление на САЩ: моето решение ", се появи на формалния канал на Централно разузнавателно управление на САЩ в " YouTube ", както и в други обществени платформи.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че не му е обърнал внимание, само че добави, че е уверен, " че нашите специфични служби следят това пространство по нужния метод " .

" Всички ние знаем доста добре, че Централно разузнавателно управление на САЩ и другите западни разследващи служби не отслабват своята интензивност на територията на нашата страна ", сподели още Песков.

Централно разузнавателно управление на САЩ се пробва да вербува руснаци и посредством публикуването на пропагандни видеоклипове в приложението " Телеграм ", съобщи ТАСС. Служителите на американското разузнаване са основали канал в приложението. В обява в него през вчерашния ден те декларират, че " за първи път Централно разузнавателно управление на САЩ е открило наличие в " Телеграм ", с цел да се свърже с тези, които считат, че е належащо да сътрудничат на ръководството ".

В канала в " Телеграм " е оповестено и пропагандното видео на съветски език. В известието се показва, че службата е изключително заинтригувана от приемането на информация " за стопанската система или висшето управление на Руската федерация ".

Служители от Централно разузнавателно управление на САЩ през вчерашния ден потвърдиха пред кореспонденти на американската телевизия Си Ен Ен, че чакат да получат от руснаците " информация, от която се нуждаят Съединените щати ", посредством издание на известия и видеоклипове в " Телеграм " и обществените медии.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР