Кръстовище затвориха в Силистра Представители на хотелиерския и ресторантьорския бизнес,

...
Кръстовище затвориха в Силистра Представители на хотелиерския и ресторантьорския бизнес,
Коментари Харесай

Протестиращи срещу „хаотичните“ мерки ресторантьори блокираха кръстовище в Силистра

Кръстовище затвориха в Силистра Представители на хотелиерския и ресторантьорския бизнес, и на фитнес клубовете блокираха кръстовище в Силистра. Протестът им е против " безредните " дейности на здравните управляващи в битката за ограничение на пандемията, оповестява Българска телеграфна агенция.

Според тях в Силистра ограниченията не трябва да бъдат ориентирани към обособени бизнеси, а да са повсеместни.

„ Ясно е, че ще има ограничения, че има инфектирани, ние приветстваме въвеждането на ограничения, тъй като виждаме по какъв начин умират хора, и ще бъде безконтролно да кажем, че не желаеме никакви ограничения, само че не може да бъдат ориентирани единствено към нас ", съобщи Милен Делийски, представител на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.

Делийски е безапелационен, че „ митингът не е политически, а е митинг на хора, чиито ориси и методът им на труд са наранени “. По думите му в Силистренско в сектора работят над 2300 души.

Според Делийски за сряда се приготвя народен митинг, в случай че не бъдат направени промени.

От понеделник преболедувалите COVID-19 с антигенен тест могат да изтеглят зеления си документ Треска за ваксини: Недоволство измежду медиците, опашки за имунизация Двойно повече хора са се ваксинирали тази заран в болница „ Св. Анна “ И персоналните лекари ще изписват безвъзмездни медикаменти за Коронавирус болните Представител на търговците на дребно за новите Коронавирус ограничения: Цари цялостен безпорядък Ангелов: Глупост е да има зелен документ след първа игла от двудозовите ваксини Ваксинационният център на ВМА ще работи и през уикенда Опашка пред " Пирогов " поради зеления документ: От през вчерашния ден са получени единствено 3 Скок в поставените Коронавирус ваксини у нас, висок брой новозаразени На заведение, кино и спектакъл – доста въпроси по отношение на контрола на зеления документ

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР