Красивото лице на ранното СДС Лияна Панделиева хич не съчувства

...
Красивото лице на ранното СДС Лияна Панделиева хич не съчувства
Коментари Харесай

Лияна Панделиева: Спящите на летището в Мюнхен са идиоти, защо ги давате по телевизията?

Красивото лице на ранното Съюз на демократичните сили Лияна Панделиева никак не съчувства на не изключително умните ни сънародници, закъсали на летището в Мюнхен. Известната журналистка остро осъди тяхното незнание, както и това на сътрудниците й, които трансформират сходни идиоти в вест.

Ето какво написа Лияна:

Българска национална телевизия излъчи печален репортаж с изявленията на българинчета в Мюнхен, закъсали на летището поради снега.

Ама никой нищо не им казвал, но какво като валял сняг, но отменяли полети (само тези до София, всички други евентуално са летели по график), но никой не дал една тъмна стая бебето да спи на мира (то е било единственото бебе на цялото летище, а там е цялостно с бебешки стаи), но спели по пода на летището, но и тая Германия се е скапала изцяло.



Кратка инспекция сочи (моя, не на БНТ), че предходната година, тъкмо по същото време, летището в Мюнхен е спряло към 200 полета, тъй като полосата за политане замръзнала. Освен това по всички вероятни канали летищата в Германия умоляват пасажерите да потеглят към летището единствено когато полетът им е доказан. 

Най-готиното е, че никой от потресените българи в Германия няма по какъв начин да ругае България или националния транспортьор, въпреки въпреки всичко Външно да можело да се постарае малко.

Само едно не ми е ясно: за какво нечие незнание се трансформира в " вест "?

Иначе знам българин в Мюнхен, който трябваше да лети предходната седмица. Видял прогнозата, ревизирал полета видял, че няма удостоверение за него и останал вкъщи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР