Красивият, синеок лондончанин с леко иронична усмивка безспорно е един

...
Красивият, синеок лондончанин с леко иронична усмивка безспорно е един
Коментари Харесай

Моето единствено задължение е да пазя себе си от чужди предположения ~ Джъд ЛОУ

Красивият, синеок лондончанин с леко иронична усмивка несъмнено е един от най-хубавите английски артисти на всички времена. Преди да пробие в киното Джъд Лоу е ослепителен сценичен артист, притежател на няколко влиятелни оценки. Напуска учебно заведение единствено на 17 години с цел да се посвети на актьорската кариера и макар компликациите, които среща, съумява да потвърди себе си нееднократно.

Световна популярност получава с кино лентата " Талантливият мистър Рипли ", като от този момент, макар невероятните облици, които основава, непрестанно се пробва да избяга от облика си на сексимвол и да потвърди, че е сериозен артист. Всъщност, той е живото доказателство, че човек може да реализира и двете – да има по едно и също време убийствена визия и неповторим гений.

Родителите му са учители, които през днешния ден имат лично учебно заведение за театрално изкуство във Франция. Кръстили са втория си наследник на песента на Бийтълс " Hey Jude ". Самият Джъд е татко на пет деца, (едно от които осиновено), а любовните му случки пълнят страниците на таблоидите.

Аз съм извънредно отегчителен човек; имах щастливо детство. Никога не съм гладувал, само че и не съм израснал със сребърна лъжичка в устата. Аз съм един от тези ужасни английски джентълмени от междинната класа, живеещи в южната част на Лондон.

Бях оптимист, безспорен първенец на човешкия дух. И на бърза ръка изгубих това чувство. Струва ми се, че през последните години съм го възвърнал, само че имаше един интервал от живота ми, когато имах доста неприятно мнение за хората като цяло.

Не би трябвало да съжаляваш за нищо. Няма смисъл от съжалението. Не че не съм минавал през това. Изпитвал съм страдание. Но не разреших това възприятие да посее семе в душата ми и да живее в мен, тъй като нямам доверие в него. То е деградивно. То е виновност, ревнивост и всички други сходни ужасни усеща. Просто би трябвало да спреш да ги подхранваш и да се освободиш от тях, тъй като не ти носят нищо друго, с изключение на щета.

Всички имаме моменти, когато се прибираме късно вечерта вкъщи с чувството, че сме неразбрани и самотни и ни се коства, че пропадаме. Мисля, че мозъкът ни е по този начин организиран, че постоянно нещо ни липсва.

Ако желаете да измененията себе си, променете това, което вършиме.

Работата не е просто работа. Тя е твоята същина.

Винаги съм считал, че принцът от приказката за Пепеляшка е най-скучната роля; избирам да играя Злата магьосница.

Бръсненето постоянно ме е тормозило най-вече. Не съм му огромен почитател, а работата ми изисква да съм постоянно безпрепятствено избръснат, поради грима, който ми поставят на снимачната площадка.

Винаги съм желал да остана в съзнанието на хората като добър артист. За мен това е най-важното. Хората обаче повече се впечатляват от външния тип, точно той ги кара да ти извърнат внимание. Това е един от най-големите дефекти на обществото ни. Никога няма да схвана по какъв начин да се стартирам като " секс знак ". Просто не съм роден за това.

Но помислете за това, че не станах прочут, до момента в който не се съблякох на екрана.

Момичетата харесват неприятните момчета… Имиджът на положително момче в никакъв случай не ми е помагал.

Аз съм човек, който се пробва да живее тук и в този момент. Паметта ми не е изключително добра и може би това е повода да не мисля за това, което е било, а да виждам и да изживявам това, което е в този момент. Старая се да пребивавам оптимално пълноценно ден за ден, всеки ден.

Най-щастлив съм, когато съм вкъщи с децата. Семейството е моята избавителна берекет.

Голям почитател съм на комиксите. Купувах всяка седмица изданията на " От Ада ", " Паралакс "  и " Джони Немо ". Бях огромен почитател на комиксите като дете и към момента съм подобен. Двамата с най-малкия ми наследник сме безспорни комикс откачалки и обичаме да майсторим фигурки на герои.

Никога не съм възнамерявал да основа семейство, само че го почувствах като най-естественото нещо, което в миналото ми се е случвало – това да срещна някого и да стана татко.

Не обичам просто да върша неща. Обичам да върша неща, в които има смисъл.

Ако има предпочитание, има и метод. Винаги.

Не може и не би трябвало да прекараш живота си, извинявайки се.

Моето само обвързване е да вардя себе си от непознати догатки.

През по-голяма част от живота си съм бил в дълготрайни връзки и съм вярна душа. Ето за какво термини като " коцкар " и " секссимвол " в действителност не се отнасят за мен. Това единствено демонстрира, че хората въобще не ме познават и не ме схващат.

Винаги съм харесвал това, което споделя Томас Мор в " Утопия ": " на всеки човек е разрешено да има личен жанр и вяра, само че на никого не е разрешено да стои на улицата и да споделя на останалите, кое е вярно и кое е неверно ". Брилянтно. Брилянтно.

Обичам да давам. Много съм разговорлив. Уважението към другите е доста значимо за мен. Баща ми постоянно ми споделяше: " Бъди наясно, че има хора към теб, които са по-добри от теб и хора, които са по-лоши, в сравнение с си ти. " Мисля, че това е едно положително предписание, съгласно което да пребивавам.

Винаги споделят:  " Господи, Джъд е в действителност невисок. "  Не е правилно. Аз просто се движа с доста, доста, доста високи хора.

 Jude Law and Matt Damon on the set of The Talented Mr. Ripley directed by Anthony Minghella, 1999

 Jude Law in Gattaca directed by Andrew Niccol, 1997

 Jude Law and Julia Roberts in Closer directed by Mike Nichols, 2004

 Jude Law in Anna Karenina directed by Joe Wright, 2012

 Jude Law, ate Winslet and Mark Ruffalo in All the King's Men directed by Steven Zaillian, 2006

 Jude Law in The talented Mr. Ripley directed by Anthony Minghella, 1999

 Jude Law and Ethan Hawke in Gattaca directed by Andrew Niccol, 1997

 Jude Law in The holiday directed by Nancy Meyers, 2006

 Jude Law and Robert Downey Jr. in Sherlock Holmes directed by Guy Ritchie, 2009

 Jude Law in The Young Pope, 2016

Снимки: wall.alphacoders.com, heredlist.com, imdb.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР