Красиви, елегантни, модерни - такива са тазгодишните абитуриенти на Средно

...
Красиви, елегантни, модерни - такива са тазгодишните абитуриенти на Средно
Коментари Харесай

Феерия от блясък и красота на абитуриентското дефиле в Симитли

Красиви, елегантни, съвременни - такива са тазгодишните зрелостници на Средно учебно заведение "Св. Св. Кирил и Методий " - град Симитли.

Всеки от тях се откроява със своята еднаквост и жанр, с роклите, костюмите, даже с излъчването, което носи.

Тази година зрелостниците са от два класа - 12 "А " и 12 "Б " с класни ръководители са Вяра Боянска и Гергана Янчова. Сред зрелостници има отлични спортисти, носители на голям брой награди от разнообразни научни надпревари, изявени и доста надарени младежи.

От през днешния ден зрелостниците ни поемат по нов път в своя живот и по тази причина изпращането им бе уместно.

Парадът на хубостта стартира от двора на СУ "Св. Св. Кирил и Методий " към площад "Септември ". Там зрелостниците минаха по пътека от цветя и рози, през специфична арка. След това се качиха и на сцената, където отброяваха от 1 до 12. Мощните им крясъци ясно дадоха да се разбере, че довечера ги чака огромен ваучър.

Абитуриентите ще честват в ресторант "Алпийска градина ". Техни специфични посетители ще бъдат кметът на община Симитли Апостол Апостолов, зам.-кметовете на общината, основният секретар Гергана Стоименова, ръководителят на Общински съвет - Симитли Вилимир Александров, писателката, родом от Симитли Гергана Тодорова, шефът на учебното заведение Таня Янкова, която е и дама на един от зрелостниците, учители и други.

Зрелостниците ги чака и специфична изненада от Общинското управлението, както и още един подарък от писателката Гергана Тодорова, само че какви са те, следва да разберем малко по-късно довечера.

Дефилето на зрелостници бе следено от десетки поданици на община Симитли, които ги ръкопляска и ги поздравяваха във връзка един от най - специфичните моменти в техния живот.

Общинското управление на Община Симитли и управлението и колектива на СУ "Св. Св. Кирил и Методий " - Симитли пожелават на младежите попътен вятър, доста сбъднати фантазии и щастливи мигове! Нека съумеят да се осъществят сполучливо в специалностите, които ще изберат и с тях допринесат за по-доброто бъдеще на Община Симитли!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР