Красивата усмивка е едно от най-важните неща за всеки човек.

...
Красивата усмивка е едно от най-важните неща за всеки човек.
Коментари Харесай

Домашна паста за зъби за мигновено избелване

Красивата усмивка е едно от най-важните неща за всеки човек. Благодарение на външния си тип ние се усещаме доста по-уверени и със самочувствие. Неслучайно всеки поставя грижи, тъй че да наподобява по метод, който желае.
Днес съществуват безчет процедури, спомагащи избелването на зъбите с до няколко тона. Те обаче не са по никакъв начин евтини. Знаете ли, че можете да постигнете същия този резултат, в случай че си извършите домашна паста за зъби?
Ще споделим с вас рецептата за тази изумителна паста, която съумя да се трансформира в шлагер през последните няколко години.
Паста за зъби с деен въглен
Сигурни сме, че сте попадали на десетки средства, за които се твърди, че ще възвърнат белотата на зъбите. Понякога обаче резултатите напълно не са това, което сте очаквали и се чувствате разочаровани най-после. Днес ви предлагаме да се възползвате от качествата на една съставна част, която е високо ценена по света.
Методът за избелване с деен въглен е доста елементарен и сме сигурни, че няма да се затрудните, до момента в който вършиме процедурата. Освен това не провокира сензитивност на зъбите, което е доста значимо. Ефикасността му е едно от нещата, които няма по какъв начин да бъдат оспорвани.
 Осем изгоди за здравето от пастата за зъби, за които може би не знаете Осем изгоди за здравето от пастата за зъби, за които може би не знаете
Пастата за зъби е на ниска цена и доста потребен артикул, който се намира във всеки дом. Но можете да употребявате пастата освен по предопределен...
Преди да преминем към самата изработка на „ домашната паста за зъби ”, ще споменем, че интензивният въглен е блудкав. Това е и една от аргументите да бъде толкоз желан. Той спомага за абсорбирането на плаката, както и улавянето на замърсителите.

Активният въглен няма да изтъни емайла, нито ще провокира заболяване на венците.
Как да си приготвите пастата?
Нужно е да разтворите две таблетки от дейния въглен в малко вода. Трябва да се получи примес, сходна на паста за зъби.
 Малко паста за зъби - удивителен резултат за разчистване на какво ли не Малко паста за зъби - удивителен резултат за разчистване на какво ли не
Ще се изумите какви неща може да извършите с елементарната паста за зъби. Първоначално може да ви сторят налудничави, само че просто би трябвало д...
Използвайте четката си, благодарение на която да разтъркате деликатно повърхността на зъбите. В никакъв случай не прилагайте напън и мощ. Правете го деликатно, в продължение на към 2 минути.
След като го извършите един път, изплакнете и повторете. Тази процедура е целесъобразно да я вършиме от 5 до 7 дни. Още на първия ден ще усетите сензитивна разлика в белотата на вашите зъби.

Не е целесъобразно да употребявате деен въглен, в случай че страдате от сензитивност на венците или имате пострадвания в устната празнина.
Сложете си белите усмивки и бъдете красиви!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР