Красивата Мис България 2013 г. Нанси Карабойчева очаква първото си

...
Красивата Мис България 2013 г. Нанси Карабойчева очаква първото си
Коментари Харесай

В първите месеци на бременността си Мис България 2013 свалила 9 кг

Красивата Мис България 2013 година Нанси Карабойчева чака първото си дете дружно със брачна половинка си волейболиста Добромир Димитров. Съмненията, че е бременна, се появили на 1 декември, когато просрочен месечният и цикъл. “Два-три дни по-рано започнах да се усещам малко по-странно и да чувствам нещо, само че, почтено казано, не го чаках. Мислех, че просто се заблуждавам или сама си внушавам. Много искахме бебе със брачна половинка ми”, споделя Карабойчева.

Минали още няколко дни и решила да си направи тест за бременност. “Когато видях двете чертички, разбрах, че това е най-щастливото нещо, което ми се е случвало”, споделя през днешния ден Мис България 2013. Заедно с Димитров решили, че желаят бебе, близо половин година преди да разбере, че е бременна. “Оставихме го на ориста – когато е писано, ще се случи”, споделя Карабойчева. И не щеш ли след няколко месеца ще стане майка.

 В първите месеци свалила 9 кг

В първите месеци свалила 9 кг

На път към аптеката, с цел да си купи теста за бременност, напълно инцидентно срещнала брачна половинка си. Разбира се, споделила му накъде се е запътила. “Той знаеше, че ще си направя теста”, споделя тя. Прибрала се, видяла двете чертички и го оставила в банята с концепцията той самичък да го види. “Това се случи към 14,00 ч. Мъжът ми върви няколко пъти, обаче очевидно не го е забелязал.

 В първите месеци на бременността си Нанси Карабойчева свалила 9 кг

Аз към този момент започнах

да си мисля, че

има нещо, че едвам

ли не изпитва

някакъв боязън

или не желае да разяснява тематиката, тъй като още е доста рано. Тестът не подсигурява, че е 100% доказано. Оказа се обаче, че е бил доста заплеснат. В рамките на 5-6 часа, в които той неведнъж влиза и излиза от банята, въобще не е видял теста”, споделя Карабойчева.

Вечерта не издържала и го попитала за какво не желае да разискват тематиката. Тогава схваща, че той изобщо не знае защо става въпрос. “Почувствах се доста неуместно, тъй като желаех да е някаква изненада, а най-после надали не се бях разсърдила леко, че не разясняваме нищо по въпроса”, спомня си със смях хубавицата. Димитров почнал да търси теста за бременност, който половинката му към този момент прибрала в кутийката. “Той даже не разбра, че е позитивен.

Всъщност му споделих, че съм го направила и доста дълго време не разясняваме резултата му. Започна да търси по всички страни. Намери го и застина с усмивка на устата. После стартира да ме прегръща. И двамата изпитахме голямо щастие”, споделя Карабойчева. Още по-радостни били 2 седмици по-късно, когато отишли на лекар, с цел да удостовери, че бебето се развива обикновено и всичко е наред.

Двамата знаят пола на детето, само че избират да го запазят в загадка. Споделили са го единствено с най-близките си родственици.

“Ние сме малко

суеверни”,

споделя Карабойчева.

Заради това и разкрива хубавата вест в обществените мрежи чак през март. “До 5-ия месец даже най-близките ми другари не знаеха, тъй като въобще не ми личеше. Не бяхме споделили съвсем на никого с изключение на на родителите си и на сестра ми”, спомня си Мис България 2013.

Заради изключителното състояние работи от вкъщи си и счита да го прави, до момента в който може. Тя е желала препоръки по отношение на майчинството както от своята майка, по този начин и от приятелки, които към този момент са извървели този път, само че не прекалява с подготовката. “Вярвам, че инстинктите ми би трябвало да си дойдат от единствено себе си. Първата ми братовчедка има бебе, което към този момент е на 4 месеца. Двете сме доста близки и от нея ще мога да почерпя много и препоръки, и хрумвания. Със сигурност има кой да ми оказва помощ от тази гледна точка”, счита Карабойчева.

Разбира се, всекидневието и се трансформира, откакто схваща, че ще става майка. Докъм средата на 5-ия месец бременността и не била по никакъв начин лека. “Доста повръщах, имах мощно неразположение, нямах никакъв вкус. Свалих 9 кг, което е малко парадоксално за една бременност, само че към този момент съм много по-свежа и си похапвам обикновено.

И майка ми

е била по този начин и

доколкото знам,

е наследствено

в много от случаите”, споделя Мис България 2013. Излизала на разходки за напълно малко и напълно спряла с тренировките. “Почти нямах мощ да стана от леглото, както се споделя. Най-важното през това време беше, че всичко с бебето е наред. Даже е парадоксално, че плодът растеше относително по-голям за седмиците, в които бях, а пък аз отслабвах. Вече се усещам добре”, споделя Карабойчева. Дори в този момент прави йога и стречинг у дома.

Като всеки виновен човек заобикаля излизанията на открито по време на изключителното състояние. “Справяме се с поривите да излизаме. При мен в действителност е доста значимо, тъй като ние, бременните, не можем да пием никакви антибиотици и така нататък Трябва да се пазим освен съответно от COVID-19, само че и от всевъзможни вируси и грипове. Важно е да не се разболяваме, тъй че аз си седнал съм у дома, мъжът ми единствено върви да пазари. Всъщност единственото, за което излизам, е да отивам на прегледи, когато има възможност”, споделя Карабойчева.
" 24 часа "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР