Красивата гримьорка Алекса Ангелова, станала популярна като гадже на отишлия

...
Красивата гримьорка Алекса Ангелова, станала популярна като гадже на отишлия
Коментари Харесай

Гаджето на покойния Денис Теофиков лъсна гола /снимки/

Красивата гримьорка Алекса Ангелова, станала известна като гадже на отишлия си без време артист Денис Теофиков, загърби траура. Няма и 3 месеца откогато бе заровен Денис, а ридаещата Алекса хукна по почивки.
След гибелта на Теофиков тя не спираше да се изрича в мрежата и медиите, което породи подозрения, че желае да натрупа популярност на гърба на опечаленото семейство. И новите й голи фотоси подсказват за тежи нейни жадни планове.
Наскоро Алекса бе на отмора в турския град Истанбул, само че не загатва с кого е там. Приятели на Денис имат подозрения, че към този момент е намерила заместител на техния другар. "Толкова й траеше любовта ", разясняват те.
Още през цялото време заподозряха Алекса, че се пробва да си направи реклама, употребявайки гибелта на приятеля си. Тя не спираше да разгласява общи фрагменти с Денис и да написа какъв брой доста й липсва. А месец и половина след гибелта му тя реши да се щракне гола и да прикове вниманието на медиите, до момента в който към момента я помнят коя е.
"На гробището не спираше да прави циркове и да се тръшка. Дори атакува родителите му, че не тъгуват. Отправи доста съществени рецензия, а очевидно всичко е било за - да бъде център на вниманието и да притегли погледите на папараците на място. Отвратени сме от държанието й след гибелта на Дени ", разясняват другари на надарения Денис Теофиков, който падна от балкона на жилищна постройка в края на октомври.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР