Красива, вечно млада, талантлива. Както и да опишем Никол Кидман,

...
Красива, вечно млада, талантлива. Както и да опишем Никол Кидман,
Коментари Харесай

Никол Кидман на 56 - момичето не си отива!

Красива, постоянно млада, надарена. Както и да опишем Никол Кидман, едно е несъмнено - 56-годишната актриса е една от най-известните и обаятелни лица на Холивуд. Очарователната й усмивка, осанката й на госпожица, деликатно подбраните разкрасителни процедури й отреждат място измежду богините на филмовата промишленост, където дамите остаряват постепенно, незабелязано съвсем.

Кидман стартира актьорската си кариера в Австралия с филми като Bush Christmas и BMX Bandits през 1983 година Тя получава интернационално самопризнание с пробивната си роля в трилъра " Мъртво успокоение " през 1989 година Оттогава насам Кидман се снима в голям брой филми и телевизионни излъчвания, като получава утвърждението на рецензията за своите осъществявания. Освен като актриса, Кидман показва гения си и като продуцент, копродуцирайки разнообразни филми и сериали. Сред най-важните моменти в кариерата ѝ са спечелването на " Оскар " за най-хубава актриса за ролята ѝ в " Часовете " (2002 г.) и приемането на голям брой награди " Златен глобус ".

Сред забележителните функции и достижения на Кидман са основните функции във филми като " Мулен Руж! " (2001), " Студена планина " (2003) и " Лъв " (2016). Получава и утвърждението на рецензията за осъществяванията си във филмите " Да умреш за " (1995) и " Широко затворени очи " (1999). Освен това Кидман има запаметяващи се участия в телевизионни излъчвания като " Големите дребни неистини ", за което печели премията Primetime Emmy за изключителна основна актриса в стеснен сериал или филм. Изпълненията ѝ във филми и телевизионни излъчвания затвърждават статута ѝ на една от най-разнообразните и надарени актриси в сектора.

Въпреки че професионалните достижения на Кидман са впечатляващи, значимо е да се признае и смисъла на персоналните моменти в обществената ѝ кариера. Актрисата постоянно е признавала персоналните си проблеми, в това число за развода си с артиста Том Круз и за битката си с безплодието. Въпреки това тя продължава да поддържа сполучлива кариера и се е трансформирала в модел за подражателство за дамите, изправени пред сходни провокации. Емоционалните благодарствени речи на Кидман и паметните моменти, като да вземем за пример осъществяването със синхрон на устните на песента " Diamonds Are a Girl's Best Friend " на Оскарите през 2019 година, също й завоюваха любовта на почитателите.

Никол Кидман е имала доста значими моменти в живота и кариерата си, само че счита, че спечелването на премията " Оскар " за най-хубава актриса през 2003 година за ролята си в " Часовете " е най-великият миг в живота ѝ. Събитието е кулминационна точка на години твърдоглав труд и отдаденост на занаята ѝ. Изпълнението на Кидман във кино лентата е необятно оценено, а тя получава утвърждението на рецензията за облика на Вирджиния Улф.

Емоционалната реакция на Кидман след спечелването на премията " Оскар " е смайваща. В речта си при приемането на премията тя е очевидно разчувствана и просълзена, като показва благодарността си към фамилията, приятелите и сътрудниците, които са я подкрепяли през цялата ѝ кариера.

През цялата си кариера Кидман разчита на поддръжката на фамилията, приятелите и сътрудниците си, които ѝ оказват помощ да се оправи с възходите и паденията в развлекателната промишленост. В изявление за " The Awardist " на EW Кидман признава на брачна половинка си Кийт Ърбан, че е бил нейна система за поддръжка в сложен миг от живота ѝ. Освен това Кидман е основала близки връзки с сътрудниците си от разнообразни планове, като Мерил Стрийп и Рийз Уидърспун в " Големите дребни неистини ".
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР