Красимира Куковска от пловдивското село Бегово е била тормозена от

...
Красимира Куковска от пловдивското село Бегово е била тормозена от
Коментари Харесай

Мистерята се заплита: Убита ли е младата майка, намерена мъртва край Пловдив?

Красимира Куковска от пловдивското село Бегово е била унизена от мъжа си и не е живеела с него добре. Преди дни тя му е сложила ултиматум да се изнесе от къщата.

В понеделник той си събрал багажа и си тръгнал. Имало е непрекъснати кавги сред откритата през днешния ден мъртва 21-годишна майка на две невръстни деца и бащата на децата й Любомир Петров. Това описа пред БЛИЦ доста близка родственик на момичето, което е споделяло всичко с нея.

Последно нощес двете дами са си писали по месинджър, Красимира е изпратила фотография на чат, от който излиза наяве, че Любомир си е писал с друго момиче и му е определял среща. Не е посочила с нещо да е обезпокоена. Казала, „ е гони мъжа си в името на децата си.

Всекидневните кавги в дома на младата двойка били за това, че Любомир не желал да работи и отказвал да го прави. Бил разсипник. Пилеел безбожни суми пари, за супер първокласни коли, за ненужни поправки в дома им, за заведения, за облекла и всевъзможни капризи. Сумите били толкоз огромни,че Красимира споделяла с вуйна си, че Любомир скоро ще я докара до просешка сопа, ще похарчи всичко, останено от бащата на момичето и всичко, което тя изкарва.

Преди половин година, когато бащата на Красимира-Делко Куковски умрял, младата жена поела всичкия му бизнес на нежните си плещи. Справяла се с над 2000 декара земя, на която гледали слънчоглед, жито, рози. Фирмата имала много служащи, само че вместо да оказва помощ на жена си в тежкия бизнес, Любомир единствено ходел до полето, навиквал и обиждал трактористите и останалите служащи, прибирал се и лягал да спи.

След като Любомир си тръгнал от майката на децата си, едното от които момиченце на 2 години, а другото-също момиченце, на 2 месеца, на Красимира се обадила Милена-майката на Любомир.



Тя дружно със брачна половинка си Генчо живеят в прилежащото село Сухозем. Свекърваат заплашила снаха си и й споделила, че в случай че не прибере сина й до два дни, ще я унищожи и ще я съсипе поради децата. Красимира се пробвала да изясни на свекърва си, че не се разделя с нея, а с Любомир, ивинаги може да вижда и взима децата, само че заканите траяли.

Във вторник младата жена събрала служащите си и им декларирала, че са се разделили с мъжа й, че от в този момент нататък единствено и само тя дава отговор за компанията. В Бегово не стопират да приказват, че цялата тази любовна история е била извънредно нелепа. Всички считат, че Любо е бил поради парите с Красимира. Същото това удостовери и роднината на жертвата.

"Още когато имаха просто връзка и нямаха деца, бащата на Красимира настояваше да се разделят. После тя забременя. Делко й споделяше да си остави и да си гледа детето, само че настояваше, че Любомир не е за нея ", плаче лелята.

Тя счита, е не става въпрос за самоубийство, а за ликвидиране. Дали обаче това е по този начин, ще покажат назначените експертизи и аутопсията, която ще бъде направена в утрешния ден. "Жалко, че това младо и крсиво момиче си отиде без време. Жалко и за двете дечица, които остават сирачета ", скърбят в Бегово.

Днес преди обед първо БЛИЦ заяви, че в дома й в пловдивското село е открита с прострелна рана от въздушна пушка в гърдите младата жена. По-късно от полицията пуснаха известие,че тава въпрос за самоубийство. В момента обаче не престават да текат разпити и огледи. По информация на БЛИЦ ще има арести.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР