Краси Радков разтърси с това признание Екранният Гацо Бацов от шоуто

...
Краси Радков разтърси с това признание
Екранният Гацо Бацов от шоуто
Коментари Харесай

Краси Радков призна: Тото от СкандаУ е мой син!

Краси Радков раздруса с това самопризнание

Екранният Гацо Бацов от шоуто на Слави Трифонов се изправи очи в очи с Тото. Йонислав Йончев, както е името на рапъра от дует „ СкандаУ “, го бе поканил да му гостува в подкаста му.

Именно тогава комика набра смелост  и съобщи:

„ Да знаеш, пристигнало е времето да си призная, ти си мой наследник! “, в типични си жанр изстреля комика. Това самопризнание накара Тото чак да подскочи на стола.

Като го видя, че пребледня  и студена пот мазета на челото му, Краси Радков се „ умилостиви “ и продължи с откровенията му. Тото обаче си отдъхна, тъй като артиста усмихнато сподели, че с майка му Ани били съученици в Езиковата гимназия във Враца, само че сред тях нямало плътско въодушевление. Били и си останали единствено другари.Заедно с тях, в един клас, натрупал познания и журналиста Явор Дачков.

Въпреки това Краси Радков не спря да се обръща към Тото със „ сине “, което послание постоянно го караше да подскача на стола.

Майката на Тото-Ани Дамянова била много палава, шушукат злите езици. Тя била гадже с известния футболист Даниел Боримиров, само че пътищата им се разделили, откакто той заминавал да рита в София. Тогава тя си хваща различен футболист-Венцислав Йончев, от който ражда Тото.Бракът им трае малко. И вторият брак на засуканата кокона, с полубългарина Георги Родригес, не устоя дълго, като и от него също ражда втори наследник.

 

 

Тагове: Краси Радков Тото Йонислав Йончев-Тото Тото от СкандаУ рапър подкаст син Даниел Боримиров
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР