Изкусителката се изпари. Алек ми каза трябваше да помислиш за

...
Изкусителката се изпари. Алек ми каза трябваше да помислиш за
Коментари Харесай

Изгонената Валерия от "Ергенът": Не видях в Алек сигурност

„ Изкусителката се изпари. Алек ми сподели трябваше да помислиш за бъдещето, а той не спря да се мляска с всяка една. За два месеца не срещнах сигурност. Между нас имаше химия, силата се усеща “- показа изгонената нощес от „ Ергенът “ Валерия в “Преди обед “

„ На 16 години отключих паник офанзиви. В предаването получих. Загубих майка си преди време  и това ме срина радикално. Два месеца не излизах от у дома. Тя бе за мен  и майка и татко. Последните й думи бяха, че  е добре. Сестра ми живее при татко й, той се грижи сносно за нея. Тя не приказва за това‘‘-спомня си с тъга брюнетката,.

След „ Ергенът “ счита, че се оправя сносно и това й калява душeвността. Няма обич в живота си, залага на кариерата си.

Никога не е срещала Алек в действителния живот и няма предпочитание.В момента има 12 хиляди почитатели в Инстаграм, само че не е влезнала в предаването, с цел да се хареса на хората. Ухажори има, само че е деликатна и сортира.

Първата целувка беше нейната. Големите й приятелки са Екатерина и Магдалена. Ако те не са били там, тя нямало да оцелее.

Мечтата й е да стана дизайнер, работи по въпроса. Учи стопанска система на защитата и  сигурността, съжалява за това, само че ще го избута. Мечтае  да бъда психолог и ще го запише.

„ Момичетата в шоуто бяха много комплексирани и злобни “, приключва Валерия.

 

Източник: bTV

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР