Кръшкачите най-често се издънват на третата си изневяра, установи сайт

...
Кръшкачите най-често се издънват на третата си изневяра, установи сайт
Коментари Харесай

Кръшкачите ги хващат при третата изневяра

Кръшкачите най-често се издънват на третата си невярност, откри уебсайт за извънбрачни запознанства, представен от в. "Метро ".

Порталът Illicit Encounters стигнал до този извод, откакто провел анкета измежду 1000 от своите консуматори. Около 63 % от респондентите декларирали, че са били хванати в невярност от брачния сътрудник, и това най-често се случвало при третото кръшкане.

Единадесет % се издънвали още при първия си опит, 12 на 100 - при втория, и 21 на 100 - при третия. Това се дължало на обстоятелството, че с увеличение на изневерите кръшкачите ставали по-самоуверени и не полагали усърдие с цел да заличат следите от извънбрачната си връзка. При първото кръшкане хората ставали параноични и нервни, само че по-късно добивали по-голяма самонадеяност.

Тридесет и девет на 100 от проучване били изловени в кръшкане поради известия в телефона, 22 % поради имейли, 20 % поради неистини за това къде се намират сега,14 % поради това, че са били видяни с любовника. Осемдесет и шест % от респондентите от мъжки пол признали, че са изневерявали на обичаните както преди, по този начин и след брака.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР