Красавицата се появи на светско събитие в сряда вечерта в

...
Красавицата се появи на светско събитие в сряда вечерта в
Коментари Харесай

Мис България пъчи огромен бюст

Красавицата се появи на светско събитие в сряда вечерта в столицата и незабавно притегли вниманието към себе си с голямото си деколте. Стилната черна рокля на Роси едвам прикриваше напращелите ѝ силиконови полукълба и мъжете на мероприятието ахнаха от гледката.

Когато стана най-красивата българка, Роси Иванова не беше обилно талантлива. Гърдите ѝ бяха със междинен размер и по-голямо внимание привличаха сините ѝ очи. Вероятно за повече женственост и самочувствие миската е решила да си уголеми гърдите и да наподобява още по-зашеметяващо.

Макар да стана Мис България, русенката реши да стои надалеч от светлината на прожекторите. През последните 10 години информацията за нея е извънредно нищожна, написа Хотарена. На няколко пъти циркулираха клюки, че Роси има състоятелен другар, който е двойно по-възрастен от нея и я обсипва с дарове.

Тиражираше се даже, че миската има проблеми с опиатите и по тази причина не се появява на никое място, само че това не беше потвърдено по никакъв метод и остана единствено в областта на догатките. Хубавицата изрично отхвърля да приказва за персоналния си живот и с усмивка подминава всички въпроси за нея.

"Отдавна съм спряла да обръщам внимание на подправените вести за себе си, тъй като не ме засягат персонално, когато имам доверието и обичта на околните си. Радвам се на прелестно здраве и с житейския си опит съм си построила ясна себеоценка и съм се научила да оценявам свободното си време и да се грижа добре за себе си ", разяснява Иванова при една от редките си обществени изяви.

За десетина години съвсем не са настъпили други промени по тялото на миската. Единствено лицето на Роси наподобява леко изпито, а носът ѝ е с съмнително права форма, което подухва мислите, че може и различен път мацката да е посягала към пластичната хирургия. Роси продължава да е все по този начин слаба и да не е качила непотребни килограми към тежестта си.

"Дискретна съм в суетата си и непрекъсната в грижите за външния си тип. Не съм привърженичка на фрапантните диети, само че заобикалям потреблението на скотски артикули, тестени храни и използването на алкохол. Всеки ден спортувам, вървя два пъти седмично на сауна, един път на йога и боготворя разходките измежду природата ", добавя миската.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР