Красавица с украински корени спечели конкурса Мис Варна“, проведе последната

...
Красавица с украински корени спечели конкурса Мис Варна“, проведе последната
Коментари Харесай

17-годишна украинка с перфектни мерки стана Мис Варна

Красавица с украински корени завоюва състезанието „ Мис Варна “, организира последната вечер в морската столица. Елизабет Кравец е на 17 години и към момента е ученичка в елитна гимназия в града.

Танци

„ Елизабет пребори конкуренцията с съвършените си ограничения, само че това, което я отличи, бяха нейният гений и артистизъм “, сподели пред „ Телеграф “ организаторката Мира Матева. След спечелването на „ Мис Варна “ Елизабет се приготвя за народен конкурс, който тази година ще се организира на 10 септември. На една ръка разстояние от короната останаха подгласничките, като тази година лентите бяха за Антония Илиева, Меги Йорданова и Карина Лазарова.

17-годишната хубавица е многократна шампионка по спортни танци, носителка на медали от международните и европейски шампионати. Това, както и удоволствието й на сцената впечатли журито, част от което бяха лицензиантът на Мис България - Ирина Папазова и уредникът Гаел Санчес.
Корона

22 претендентки на възраст сред 16 и 25 години се надпреварват за огромната корона на откритата сцена на Морската игрална зала. Мястото се оказва помощ тясно за стотиците искащи да се насладят на феерията от хубост, музика и танци. Конкурсът мина в 3 тура - публично показване, бански и сватбени рокли. „ На сцената девойките трябваше да се покажат като модели, кралици на хубостта и актриси, имаше доста хореография, танци “, сподели още Матеева. Всяка година състезанието застава зад благотворителна идея. Тази е „ Аз имам вяра и оказвам помощ “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР