Красавица от град Земен вече е носителка на престижната награда

...
Красавица от град Земен вече е носителка на престижната награда
Коментари Харесай

Руса красавица от Земен спечели короната на „Мис България Свят“, но се цели по-високо - иска да стане премиер

Красавица от град Земен към този момент е носителка на влиятелната премия Мис България Свят. Тя завоюва публиката и журито освен с хубостта си, само че и с положителните дела, на които е отдадена и за които се бори, написа Zapernik.com.



След като претърпява анорексията тя се посвещава на активност, която оказва помощ на младите девойки по- елементарно да преодоляват тежката болест.

„ Това ме прави щастлива. Редно е всички хора, които имат опция да оказват помощ на другите по някакъв метод. Тук не става въпрос единствено за финансова опция, а за психическа поддръжка даже. Подкрепата в такива обстановки за тях е всичко “, споделя Вероника.



За страдание броят на болните от анорексия е значителен. Но повода не е единствено диета, а по-скоро душевен дисбаланс, който се отразява на храненето. Както има хора, които под стрес стартират да се хранят повече, по този начин има хора, при които това е в противоположната посока. Често попадат неосъзнато в клопката на анорексията, изяснява Вероника.

Тя се среща със фамилиите на заболели девойки, свързва ги със експерти и им оказва психическа помощ в битката им против тежката болест.



Две години й е лишило на миската от Земен самата тя да се излекува от анорексията. Сега тренира типичен балет, стартира и тренировки по кросфит.



Вероника Стефанова е родена в Земен и доста обича родното си място. В свободното си време обича да посещава множеството църкви и манастири в региона. Вероника не пропуща всеки вероятен миг за разходки измежду природата.

„ Земен е обичаният ми град, там съм прекарала моето детство, при баба и дядо. Това е град с прелестна природа, исторически местности. Градът е запазил своите полезности, хората са доста положителни и усмихнати. Там празниците са същински празници. Там е и Земенският манастир “,разказва Вероника за града си в изявление за In Life.



През предходната седмица хубавицата взе присъединяване и в седмицата на Модата в Милано.

Пред чаровното момиче следва присъединяване в състезанието,, Мис Свят„, където тя ще показа България. Тази година той ще се организира в Китай, като финала е на 18-ти ноември.



Вероника е с политическо обучение и за това мечтае някой ден да се осъществя в тази сфера.
„ Както като бях малко момиче мечтаех да стана „ Мис Свят “, по този начин в този момент бленувам някой ден да стана министър-председател на нашата страна. България е дребна, има доста корупция, и доста неща би трябвало да се трансформират “, откровена е хубавицата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР