Кралят на Великобритания Чарлз III положи клетва в Уестминстърското абатство.

...
Кралят на Великобритания Чарлз III положи клетва в Уестминстърското абатство.
Коментари Харесай

Гледайте на живо: Крал Чарлз III беше офицално коронован в Уестминстърското абатство

Кралят на Англия Чарлз III постави клетва в Уестминстърското абатство. Българската национална телевизия предава онлайн коронация на английски монарх за първи път след 70 години.

Гледайте специфичното предаване " Новият крал: Коронацията на Чарлз III " с водещ Георги Любенов тук:



На живо за страстите в Лондон пред Уестминстърското абатство предават специфичните пратеници на Българска национална телевизия Джанан Дурал и Владимир Богдански. Едни от най-изтъкнатите експерти и познавачи на английската монархия и кралското семейство са посетители в студиото – историците Петър Стоянович и Любомир Кръстев, Ивайло Нойзи Цветков, Мария Конакчиева, Юлияна Дончева, Кен Хил.



Единствено Българската национална телевизия е в резиденцията на английския дипломат, откъдето Негово превъзходителство Роб Диксън ще приказва за феновете на публичната телевизия.



Специалното предаване " Новият крал: Коронацията на Чарлз III " ще срещне феновете и с дългогодишния персонален секретар на кралица Елизабет II сър Дики Арбитър – роман за най-критичните години за монархията, за развода на Чарлз и Даяна, за гибелта на Принцесата на народа, както и с " Кръстника " на кралските коментатори Робърт Джобсън, който първи научава всички секрети за живота в Бъкингамския замък.




Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР