Българска с убедителна победа на местните избори в английската община

...
Българска с убедителна победа на местните избори в английската община
Коментари Харесай

С носия при краля: Българка - общински съветник във Великобритания, е поканена на парти в чест на Чарлз III

Българска с безапелационна победа на локалните избори в британската община Южен Оксфордшър. Магдалена Филипова Ривърс получи място в регионалния съвет със 73% от гласовете на гласоподавателите. Това ще е втори мандат за нея като общински консултант.

" Вече бях четири години общински консултант и моят конкурент беше същият и тогава. Но през 2019 беше по-интересно, тъй като аз взех решение да стана консултант и да се занимавам с политика поради Брекзит, тъй като българите и хора от други общности сме срещу Брекзит ", изясни тя в " Денят стартира ".

Тези дни Магдалена Филипова Ривърс е получила и забавна покана за градинско празненство в чест на новия крал Чарлз III. На празненството ще участват представители на държавното управление във Англия и неправителствени организации, а част от гостите ще имат опция за персонална среща с краля. Хората, които ще бъдат показани на Чарлз III, ще бъдат определени по време на градинското празненство.

За случая Магдалена е избрала специфичен тоалет.

" Ще отида с родопска носия на чаеното празненство, тъй като макар че 25 години не пребивавам в България, усещам, че е доста значимо да покажа корените си. Тя е в цветовете синьо, алено и бяло, които съответстват с цветовете на английското знаме, тъй че мисля, че е доста уместно за случая ", сподели тя в " Денят стартира ".

Целия диалог с Магдалена Филипова Ривърс вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР