Кралят на поп-фолка Азис избухна в социалните мрежи. Причината –

...
Кралят на поп-фолка Азис избухна в социалните мрежи. Причината –
Коментари Харесай

Азис скочи на феновете: Оставете ме да творя!

Кралят на поп-фолка Азис избухна в обществените мрежи. Причината – писнало му е да получва директиви от почитателите. Това стана ясно от дълга обява на Костинбродския славей във Facebook.

"Време ли е за музика, не е ли време?! Не знам... Объркан съм! Получавам известия: "Направи като тази твоя ария ", "Направи като онази твоя ария ", "Обръсни се ", "Подстрижи се! "... Защо бе, хора?

Защо вие ще определяте каква музика да върша?! Защо вие ще казвате каква брада и каква коса да нодя? Нито съм ви гадже, нито брачен партньор, нито татко!.

И аз желая Мадона да направи ария като La isla bonita, само че тя в никакъв случай не повтори, а продължи напред. Аз в никакъв случай не си разреших да й напиша каква музика да прави или пък, че розовата й коса не ми харесва. Това е неин избор и аз се покорявам на гения и харизмата й!

Ще върша музика, която АЗ одобрявам!Ще наподобявам както АЗ преценява да наподобявам!

Нито сте спечелили конкурс за хубост, нито сте написали по-успешни песни от моите! Оставете ме да създавам на воля! Аз вземам решение! Никой не може да каже на художник какви цветове да употребява в картините си.

Обичам хората, които слушат музиката ми и почитат творчеството ми! Благодаря ви! ", написа изпълнителят на „ Хабиби “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР