Кралят Азис се готви усилено за предстоящия си концерт на

...
Кралят Азис се готви усилено за предстоящия си концерт на
Коментари Харесай

Азис взривява нощна София на 2 февруари

Кралят Азис се готви интензивно за идния си концерт онлайн с неговата тайфа. Вчера звездата пусна видео от своето студио,адресирано до феновете си и разгласи клубното си присъединяване в Biad premium club на 2 февруари.

Oт клуба-легенда пък са в трескава подготовка, с цел да посрещнат изпълнителят на Мотел по най-хубавия метод. През миналата година при разкриване на новия празненство сезон притежателя на клуба подари на Азис малко кученце померан, който под светлините на прожекторите бе кръстено на обичания артист на Васил Том Харди. Какви ли изненади са приготвили в този момент, можем единствено да гадаем.

Лейди Галена, която непрекъснато подвига всички на крайници, още веднъж чакаме изненади, повече от приятни. Провокативната изпълнителка на Просто шоу дойде последния път с 12 метрова лимузина, а тв водещия Александър Гогов пък разгласи в ефир, че Галена е оставила неуморната аудитория си без мирис.

Ден по късно след Азис на 3 февруари Галена се качва на сцената на клуба легенда и да поздрави персонално новия притежател на Biad premium Димитър Иванов. Изключително значими и значими персони към този момент са поканени на празненството, с цел да създадат празника на новия владелец паметен. Иванов промени напълно нощна София и написа историята на клубния живот.

Финладската национална телевизия и Ливанската МТВ Ливан по покана на Енджи Касабие през 2017 снимаха документални филми за нощния живот в България и демонстрираха по какъв начин се радостни Biad.

VIP Brother пък се довери за специфичното си празненство след огромния край на тв шоуто, точно в клуба легенда. Константин, който се размина на финала от успеха, ще извиси глас на 14 февруари. Много влюбени двойки се чакат на сантименталната вечер, а един от щастливците ще си тръгне с комплимент от Порто Елеа, Халкидики.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР