Кралицата на шансона Богдана Карадочева, която наскоро изгуби брат си

...
Кралицата на шансона Богдана Карадочева, която наскоро изгуби брат си
Коментари Харесай

Кралицата на шансона Богдана Карадочева: Моля се на Бог да ми даде сили след смъртта на брат ми Бойчо

Кралицата на шансона Богдана Карадочева, която неотдавна изгуби брат си Бойчо и към момента е подвластна на тъгата, ще би трябвало да се изправи пред почитателите си на 7 ноември, за когато е плануван мегаконцерта със брачна половинка й Стефан Димитров „ Безнадежден случай “, който ще се организира в зала 1 на НДК. Заедно с тях на сцената ще бъде и огромният им другар Васил Найденов.

 

Към днешна дата обаче певицата признава, че загубата й е голяма и доста мъчителна. Моли се Бог да й даде сили и признава, че след гибелта на майка й преди години, изпаднала в изключително положение, от което й се губят много моменти. С брат й й е още по-страшно, само че макар болката, счита, че с Божията помощ ще успее да откри сили.

 

Не може да се помири с някои изявления в медиите, поставящи диагнози на брат й и намесващи се непозволено в живота на хората. Твърдят се лъжи, безапелационна е тя и добавя, че всичко с брат й се случило за няколко дни. С брат й били доста близки и претърпели доста неща, загубата, тъгата и болката й са огромни.

 

По мотив идния концерт признава, че желае да се повтори атмосферата от концерта й от 7 август в Античния спектакъл в Пловдив. Подготвили са и още доста изненади, върху които работят сега. около организацията на концерта си дала сметка, че много от песните й, както и тези на гостите й, са останали някак настрана. Самата тя има над 500 песни, а към 50-тина от тях в никакъв случай не са въртени в медиите, въпреки да са с прелестни музика и текст.

 

И макар, че има много дълъг стаж на сцената, към момента се тормози преди участия и концерти. Излизането й на сцената е обвързвано с доста безредици, дотам, че постоянно преди такива събития има по няколко безсънни нощи. Моли се на Бог да й изпрати ангел, който да е до нея и добавя, че до момента постоянно нещо невидимо и свише й е давало сили да продължи.

 

Дава си сметка, че специалността й е такава, че макар голямата болежка и загуба, е длъжна да откри сили и да излезе на сцената. Като един същински експерт ще извърши задължението си към публиката.

 

 

С Васил Найденов са доста близки другари още от детските години и въпреки множеството опити да ги скарат и разделят, никой от тях не е поддал. Обичат се безусловно, почитат се и доста държат един на различен, в никакъв случай не са предавали хората и полезностите си и постоянно са били сигурни в другия, без да обръщат внимание на опитите за интриги и основаване на напрежение. Категорична е, че и тримата (тя, Васил Найденов и брачният партньор й), са добре възпитани хора, с морал. Именно той е един от хората, на които може да се обади в 2 ч. през нощта просто ей по този начин, с цел да си поговорят.

 

Определя себе си като обезсърчителен случай в своята заплеснатост и добавя, че съвсем като в песента непрекъснато си губи ключовете и телефона и от време на време ги търси часове наред, само че постоянно е била такава и надали ще се промени. Често пъти пада или пък се спъва на сцената, постоянно навяхва или чупи десния си крайник. Веднъж от заплеснатост даже й се случило да излезе на сцената с две разнообразни обувки. Преди време излязла на сцената с две разнообразни обувки. Осъзнала се едвам, когато музикантите почнали да й свирят сигнала за гаф, само че все пак не издала терзанието си пред аудитория. На идващия ден имали присъединяване в същия град и при нея отишли девойки за подпис, които също носели разнообразни обувки, очевидно мислейки, че това е някаква нова софийска мода.

 

Мечтае в обичаната й София да вижда повече усмихнати хора, а не гледащи злобно и намръщено. По лицата на хората би трябвало да е изписано доволство, удовлетвореност… Ако всички са положителни, смирени, по-вярващи и благодарят на Бог, че са живи и здрави, ще живеем в по-хубав свят. Тъжно й е за войната в Израел, както и експанзията на Русия против Украйна. Страшно е, тъй като умират доста дребни деца и почтени хора. Целият свят към този момент се обърка и на нея й е доста тъжно от това. Надява се в един миг да им пристигна акъла на всички и да спрат със стрелбите и бомбардировките. Регионалните спорове, ескалиращи във войни може да доведат до необратими последствия в международен мащаб.

Инфо: Уикенд

Тагове: Богдана Карадочева Стефан Димитров „ Безнадежден случай “ Васил Найденов концерт изненади
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР