Кралица Камила направи изненадващ жест, след като посети благотворителна организация,

...
Кралица Камила направи изненадващ жест, след като посети благотворителна организация,
Коментари Харесай

Изненадваща реакция на кралица Камила, след като гостът пуска значка с име, докато разговаря с тях

Кралица Камила направи неочакван жест, откакто посети благотворителна организация, която се грижи за възрастни хора от 850 години.

В четвъртък тя пътува до Бат, с цел да означи годишнината от фондацията " Сейнт Джон ", основана през 1174 година за справяне с бедността и неприятните условия на живот в Бат. И в спокоен двор в центъра на град Бат, където фондацията настанява някои от жителите си в богаделници, Камила беседва с група, настанена от благотворителната организация, на чай и сладкиши. Въпреки това, когато тя се приближи до един от възрастните поданици, значката с името им, която беше закачена на жилетката им, падна на земята - и тя се нуждаеше от помощ, с цел да я извади.

И без съмнение кралицата падна на колене, с цел да помогне на дамата да си върне значката – и откакто даже означи какъв брой положително упражнение е било. Кадри от сладкия миг бяха оповестени в X, някогашен Twitter, от фотограф, който отразяваше визитата. И един отговори на фрагментите, казвайки: „ Мисля, че тя е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР