Кралица Елизабет Втора е насрочила за понеделник съвещание, посветено на

...
Кралица Елизабет Втора е насрочила за понеделник съвещание, посветено на
Коментари Харесай

Семеен съвет в понеделник решава за Хари и Меган

Кралица Елизабет Втора е насрочила за понеделник заседание, отдадено на желанието на принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл да се откажат от осъществяване на кралските си отговорности и да станат финансово самостоятелни, заяви телевизионният канал " Скайнюз ".

Това ще е първата фамилна среща с присъединяване на принц Хари от експлоадирането на рецесията в кралското семейство поради неговото решение. Заедно с него във фамилното имение Сандрингам, графство Норфолк, ще бъдат баба му, кралица Елизабет, татко му - престолонаследникът принц Чарлз, и по-големият му брат принц Уилям.

На 8 януари принц Хари и Маркъл оповестиха посредством " Инстаграм " за желанието си да създадат невиждана крачка като се откажат от статута на старши членове на кралското семейство и си подсигуряват финансова самостоятелност.

На процедура това значи отвод от забележителна част от церемониалните отговорности и привилегии на херцога и херцогинята на Съсекс, които обаче може да запазят сегашните си трофеи.

Предстои да бъде решено какъв ще е новият им статут, с какво ще им бъде разрешено да се занимават, с цел да се устоят и по какъв начин ще се обезпечава защитата им.

Британски медии оповестяват още, че Меган Маркъл ще се включи по телефона в разискванията, в случай че часовата разлика го разрешава.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР