Кралица Елизабет II и членовете на кралското семейство призоваха своите

...
Кралица Елизабет II и членовете на кралското семейство призоваха своите
Коментари Харесай

Елизабет II търси приложимо решение на кризата с принц Хари

Кралица Елизабет II и членовете на кралското семейство приканиха своите сътрудници и съветници да намерят " използвано решение " за бъдещето на принц Хари и брачната половинка му в кралското семейство в границите на " дни, а не седмици ", оповестяват английските медии.
Вътрешната асоциация на печата и телевизия Скай Нюз цитират неназован източник на Бъкингамския замък, който споделя, че монархът и принцовете Чарлз и Уилям желаят отговори допустимо най-скоро, съобщи БГНЕС.
Припомняме, че херцогът и херцогинята на Съсекс оповестиха, че се отхвърлят от привилегиите си като членове на кралското семейство и желаят да водят самостоятелен живот сред Англия и Северна Америка.
Принц Хари и брачната половинка му, някогашната американска актриса Меган Маркъл, оповестиха, че желаят да се откажат от финансовите привилегии, избрани от статуса им на херцог и херцогиня на Съсекс и да печелят парите си сами, продължавайки обаче да извършват отговорностите си като кралски особи. От Бъкингамският замък обявиха, че тази стъпка основава проблеми, чието решение ще отнеме време.
Членове на най-високопоставения кръг на кралската фамилия са кралицата, нейните деца, внуците й от най-големия й наследник, принцовете Уилям и Хари и техните дами. Решението на принц Хари и Меган да изоставен този кръг ще промени съществено лицето на монархията.
Принц Хари в предишното не криеше обстоятелството, че високият му статус го обременява, изключително след гибелта на майка му принцеса Даяна, която почина след гонене от папараци. Меган, която е някогашна актриса, неотдавна направи сензационното за член на кралското семейство изказване, че е съществено обезпокоена от рецензиите на медиите по неин адрес. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР