Крал Чарлз Трети, кралицата консорт Камила, принцът и принцесата на

...
Крал Чарлз Трети, кралицата консорт Камила, принцът и принцесата на
Коментари Харесай

С усмивки въпреки траура: вижте официалния нов портрет на Чарлз, Камила, Уилям и Кейт

Крал Чарлз Трети, кралицата консорт Камила, принцът и принцесата на Уелс Уилям и Кейт театралничат дружно за нов портрет, който бе публикуван късно в събота .

На фрагмента актуалните и бъдещите крал и кралица наподобяват елегантни по време на траура след гибелта на кралица Елизабет Втора. Четиримата се усмихват пред камерата на фотографа Крис Джаксън, до момента в който крал Чарлз прегръща брачната половинка си Камила с една ръка, а Кейт Мидълтън е положила своята зад принц Уилям.
                             

Снимката е направена в Бъкингамския замък на 18 септември , когато работещите членове на кралското семейство посрещнаха държавни водачи. Погребението на кралицата се състоя на идващия ден – 19 септември.
 Кейт Мидълтън приветства на обяд в Бъкингам генерал-губернатори на нациите от Британската общественост  Кейт Мидълтън приветства на обяд в Бъкингам генерал-губернатори на нациите от Британската общественост  Кейт Мидълтън приветства на обяд в Бъкингам генерал-губернатори на нациите от Британската общественост  Кейт Мидълтън приветства на обяд в Бъкингам генерал-губернатори на нациите от Британската общественост
Траурният интервал за английското семейство завърши по-рано тази седмица. Първият обществен ангажимент, който Уилям и Кейт извършиха, бе да посетят Уелс за първи път като негови принц и принцеса.
 Кейт Мидълтън и принц Уилям на посещаване в Уелс  Кейт Мидълтън и принц Уилям на посещаване в Уелс  Кейт Мидълтън и принц Уилям на посещаване в Уелс  Кейт Мидълтън и принц Уилям на посещаване в Уелс
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР