Крадци ограбиха къща в Милуоки, Уисконсин (САЩ) и откраднаха видеокамера,

...
Крадци ограбиха къща в Милуоки, Уисконсин (САЩ) и откраднаха видеокамера,
Коментари Харесай

Крадци откраднаха камера, която продължи да излъчва от къщата на престъпниците ВИДЕО

Крадци ограбиха къща в Милуоки, Уисконсин (САЩ) и откраднаха видеокамера, която показваше всичко, което се случва с новия й притежател дълго време. 

Двама мъже са откраднали принадлежности и други предмети на стойност към 8000 $ от къща, която е била в развой на ремонт. CBS News отбелязва, че с изключение на всичко друго те са лишили и камера за наблюдаване, която е излъчвала видео от кухненската им маса.

„ Някой взе камерата и сподели какво е това? И по-късно я опаковаха, без да знаят, че към момента е дейна “, сподели брокерът Ерика Уиншип от Premier Point Realty.


Обирджии лишиха камера за наблюдаване, която излъчваше видео от кухненската им маса. Снимка: CBS News

Тъй като къщата била празна, никой не попречил на обирджиите да избият входната врата. Те останали вътре известно време и по-късно откраднали инструментите, както и скритата камера. Обирджиите не знаели, че камерата ще работи на всички места, по тази причина тя дълго снимала какво се случва в кухнята им.

Жената показа видео, направено седмица след кражбата в къщата на обирджията.

" Виждаме по какъв начин хората използват опиати. Виждаме по какъв начин нарушителите приказват за това по какъв начин са продавали опиати и къде са отишли ​​парите ", сподели брокерът.

Според Уиншип тя може единствено да допуска, че крадците не са наясно, че камерата към момента предава какво се случва. Захранва се от батерия и употребява клетъчната мрежа, като продължава да излъчва „ видяните “ фрагменти съвсем осем дни откакто е била открадната.

Полицията в Милуоки заяви, че следствието продължава, само че няма арести.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР