Крадец отмъкна чанта с 20 бона от възрастна двойна украинци

...
Крадец отмъкна чанта с 20 бона от възрастна двойна украинци
Коментари Харесай

Откраднаха 20 бона от украинци на Централна гара в Пловдив

Крадец отмъкна чанта с 20 бона от стара двойна украинци в Пловдив. За случая заяви пред " Марица " заместник-районният прокурор Атанас Илиев. Кражбата станала преди няколко месеца на Централна гара. Освен огромната сума спестявания на украинците, крадецът отмъкнал също документи и персонални движимости. 

По думите на двойката са им отмъкнати около 20 000 лева в разнообразни валути - евро, долари и левове, които събирали с години. След кражбата, украинците незабавно подали сигнал в полицията. Униформените почнали рбота по случая, като иззели записи от охранителните камери в региона на гарата. Два дни по-късно служителите на реда стигнали до крадеца. Чантата с персоналните движимости била върната на украинците, само че парите са арестувани като доказателство. " Парите са арестувани поради противоречие в размера на сумата, посочена от фамилията, и тази, която е открита в чантата. Нужни са още следствени дейности, Нашето предпочитание е парите да се върнат по-бързо, в случай че се откри, че са тези, които настояват ", уточни заместник-районният прокурор Атанас Илиев. Вече е изискана е информация от банки, с цел да стане ясно какви пенсии взимат ограбените украинци и какви спестявания са имали. 

Възрастната двойка е обезпокоена, защото откраднатата и след това арестувана сума са единствените пари, с които разполагат. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР