КПКОНПИ влетя в акция и в община Стара Загора по

...
КПКОНПИ влетя в акция и в община Стара Загора по
Коментари Харесай

КПКОНПИ влетя в акция за поръчки за милиони и в община Стара Загора

КПКОНПИ влетя в акция и в община Стара Загора по сигнал за нередности към поръчка за милиони, обвързвана с рейсове. Тя направи това тъкмо преди 10 дни и в община Варна, по подобен проблем.

Според публично известие на Комисията от през днешния ден, нейни чиновници от Дирекция „ Противодействие на корупцията “ " правят инспекция в Община Стара Загора във връзка постъпил сигнал за нарушавания на закона по две публични поръчки на общинско сдружение „ Тролейбусни и автобусни преводи “ ЕООД, с финансиране по Оперативна стратегия „ Регионално развиване 2007-2013г. “ и Оперативна стратегия „ Околна среда 2014-2020 година “ 

Обществените поръчки са за доставка на 55 нови дизелови рейсове /висок енергиен клас/, на обща стойност 35 639 108 лв., както и на 33 нови електрически рейсове, ведно с 18 нови зарядни станции и 2 трансформаторни станции, на обща стойност 49 103 999 лева Първата социална поръчка е завършила с избор на реализатор и доставка на дизелови рейсове, а по втората също е подписан контракт за доставка, с осъществени начални заплащания. Възложител на поръчката е общинското сдружение, като в състава на комисията за избор са взели участие управителни длъжностни лица от общинската администрация.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР