Козметичният бранд Dove обръща перспективата в рекламата си в Щатите

...
Козметичният бранд Dove обръща перспективата в рекламата си в Щатите
Коментари Харесай

Скъпи бъдещи бащи - новата реклама на Dove

Козметичният бранд Dove обръща вероятността в рекламата си в Щатите като показва ново видео, ориентирано към мъжете.

" Скъпи бъдещи татковци... " е акция, в която мъже, които към този момент са бащи на дребни деца, споделят от опит на други, на които това следва, какво усещат и по какъв начин е вярно да постъпват. Те им дават препоръки. Сред казаното се включва:
" Когато децата дойдат на света, те имат потребност от време и с двамата си родители - с майката и с бащата ".  " Спомням си, когато тя (дъщерята - б.р.) се появи, по какъв начин тя стартира да се оглежда в близост за мен... " " Правете каквото можете да вземате време за отмора (и да го прекарате с детето). Никога няма да съжалявате за това и изгубеното време никога няма да може да се върне ". 
Поводът за акцията е Денят на бащата. Брандът Dove Men+Care поддържа родителството и натъртва на значимостта децата да прекарват по равно време с двамата си родители. 

Компанията притежател на марката Dove, Unilever, апропо приема нова вътрешна обществена стратегия и стартира да дава на бащите измежду нейните чиновници минимум три седмици заплатен отпуск за бащинство от края на 2019 г.   

Ето и рекламата. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР