Козирозите са най-консервативната, традиционна и трудолюбива зодия в зодиака. Това

...
Козирозите са най-консервативната, традиционна и трудолюбива зодия в зодиака. Това
Коментари Харесай

Дали наистина Козирозите са студени, или просто хората не ги разбират

Козирозите са най-консервативната, обичайната и работлива зодия в зодиака. Това постоянно ги кара да наподобяват студени в очите на хората, които не ги познават. Всъщност те не са такива, просто характерът им е малко по-особен, имайки поради всички личностни характерности, които имат. Затова и ще разгледаме някои от тях. Студени ли са в действителност Козирозите, или просто биват неразбрани?

Както споменахме, Козирогът не се бои от работа, в противен случай. Той държи да има такава, с цел да изкарва прехраната си с пот на челото. Той е спестовен, мисли за утрешния ден и държи да бъде обезпечен. Много постоянно, до момента в който работи се концентрира върху дилемите си и нищо не може да го разсее от тях. Той схваща какъв брой доста благоприятни условия предлага животът и не се опасява да опита всяка една от тях. Той е удобен, самоуверен, съдбоносен и доста упорит. Затова и нещата в живота му се получават с твърдоглав труд.

Разбира се, когато са затрупани от работа, не очаквайте да бъдат най-милите хора на света, изключително в случай че нещо ги подразни. Хубавото е, че си споделят, когато желаят да останат уединено със себе си, тъй че не можете да кажете, че не сте били предизвестени. Не обичат даже да ги питате дали са добре, когато не са в въодушевление. Просто желаят да бъдат оставени на мира, да не бъдат обезпокоявани.

Хубавото на Козирозите е, че са директни – както във връзка с себе си, по този начин и във връзка с хората. Казват си, в случай че нещо не е наред, ще кажат и на вас, в случай че ги питате по отношение на връзка, която не върви. Няма да ви спестят нищо и това е тяхна скъпа линия, която не би трябвало да се бърка с скептицизъм. Те са реалисти и не обичат да захаросват обстановката, когато тя в реалност не е такава.

Козирогът е удобен и в никакъв случай не се води от страстта, когато би трябвало да вземе значимо решение. Той обмисля всички вероятни изходи, последствия и разновидности. За тях е мощ да скрият страстите си, по тази причина и постоянно наподобяват студени. Само най-близките им познават тяхната сензитивна страна.

За Козирозите са значими фамилните полезности, властта и водачеството, публичното отношение към тях. Те водят обичаен метод на живот, който им дава сигурността и стабилността, от които се нуждаят, с цел да се усещат добре. Спазват разпоредбите, тъй като съгласно тях те са основани с причина. За тях триумф се реализира, когато работиш крепко и не влагаш страсти в работата си.

Като земен знак, те са твърдо стъпили на земята. Не обичат да опитват, не се радват на измененията. Ако нещо за тях е годно и им носи триумф, те го съблюдават всеки ден. Не обичат изключенията. Разбира се, има дни, в които Козирогът е благ и доброжелателен към вас и ще бъдете късметлия, в случай че видите и тази негова страна.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР