Който се интересува от НЛО и винаги се е питал

...
Който се интересува от НЛО и винаги се е питал
Коментари Харесай

Докладът на САЩ за НЛО: има ли извънземни?

Който се интересува от НЛО и постоянно се е питал дали американското държавно управление и тайните служби не укриват нещо, още този месец ще получи опция да научи повече по въпроса. Специална работна група към американското Министерство на защитата ще показа пред Конгреса отчет за НЛО. Той ще включва всички информации, които чиновниците на Пентагона са съумели да съберат.
С други думи: представителите на военното министерство публично ще оповестят какво знаят досега за неидентифицираните летящи обекти в американското въздушно пространство, като информацията ще бъде налична и за обществеността. 
 Камери на боен транспортен съд снимаха НЛО (ВИДЕО) Камери на боен транспортен съд снимаха НЛО (ВИДЕО)
Видeo c НЛO рaзпaли coциaлнитe мрeжи, cлeд кaтo бe рaзпрocтрaнeнo oт рeжиcьoрa нa дoкумeнтaлни филми Джeръми Кoрбeл. Видeoтo e зacнeтo...
95% от случаите имат пояснение. А останалите 5%?
Ави Льоб, професор в Харвард, изяснява за какво представянето на отчета в Конгреса се чака с толкоз огромен интерес: „ Този нов отчет се разграничава радикално от водените до момента полемики по тематиката, защото се базира на доказателствен материал, събран от военните благодарение на принадлежности като радари и инфрачервени камери ". Според него данните в отчета най-вероятно ще свидетелстват за „ вероятното битие на обекти, движещи се по метод, който не може да бъде пояснен с познатите ни технологии ".
Според изследване на „ Галъп " от 2019 година една трета от американците имат вяра, че най-малко в някои от случаите на видяни НЛО става дума за същински извънземни галактически кораби. Ханс-Вернер Пайнигер се занимава с НЛО още от 15-годишна възраст. Председателят на Дружеството за проучване на феномена НЛО акцентира, че за множеството видяни странни летящи обекти има напълно нормално пояснение: „ От 1972 година насам сме анализирали 4500 такива случаи в немскоговорящото пространство и единствено за 5% не сме съумели да намерим пояснение. Но евентуално и при тези случаи става дума за естествени явления, които ние просто не можем да разбираем ", споделя Пайнигер.
Моментът не е инцидентен  
Изготвянето на отчета за НЛО бе едно от изискванията за приемането на бюджета от 2,3 милиарда $, за който Конгресът се контракти през декември предходната година. Тогава бе казано, че в границите на шест месеца Пентагонът и тайните служби би трябвало да показват обстоен разбор на данните за НЛО. Фактът, че тази тематика въобще влиза в дневния ред, може да се интерпретира като симптом за това, че водещи американски политици явно се отнасят съществено към въпроса за съществуването на извънземен живот.
 Докладът за НЛО на Пентагона: от извънземни технологии до хиперзвукови разработки на Китай или Русия Докладът за НЛО на Пентагона: от извънземни технологии до хиперзвукови разработки на Китай или Русия
Няма доказателства, че необяснимите въздушни феномени, видяни през последните години от американския боен личен състав, са извънземни,...
Сред евентуалните аргументи за този интерес са трите видеа, публикувани през април предходната година от Министерството на защитата. И трите записа, направени от военни водачи, от дълго време са достигнали до интересуващите се от НЛО, които към този момент са ги изследвали до последния подробност. От Пентагона потвърдиха достоверността на записите, а в формалното известие се споделя: „ Феномените, които могат да се видят на видеозаписите, не престават да бъдат определяни като неидентифицирани ". Засега не е известно какво друго ще включва предстоящият отчет. Не е ясно също по този начин дали ще съдържа и материали, предоставени от цивилни жители.
" Не имам вяра, че ни посещават извънземни "  
Ханс-Вернер Пайнигер от Дружеството за проучване на феномена НЛО споделя, че след всички случаи, които е анализирал, продължава да се отнася скептично към вероятността видяните странни обекти фактически да са извънземни галактически кораби. „ Ако фактически става дума за извънземен разсъдък, който ни посещава, би трябвало да откриваме известни сходства - да вземем за пример във формата на галактическите кораби или тяхната траектория. Но такова нещо няма ", споделя Пайнигер. Той не изключва съществуването на извънземен живот, само че все пак счита, че към този момент не ни посещават извънземни.
 
Автор: Карла Блайкер,
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР