Коя от нас не е попадала в капана на здравословните

...
Коя от нас не е попадала в капана на здравословните
Коментари Харесай

Калорийните бомби, скрити в здравословните храни

Коя от нас не е попадала в клопката на " здравословните храни ", които ни карат да дебелеем? Вече знаем, че енергийните десертчета, сокове и разнообразни артикули без захар в действителност доста постоянно пречат на нашия хранителен режим и поддържане на тегло.

Тук ви представяме пет „ диетични “ вкусотии, подбрани от foodpanda, с които би трябвало да бъдете деликатни:

Мъфин от трици

Много продуктите с трици съдържат към 800 калории, множеството от които идват от захари, мазнини, масло, сушени плодове. Имайте поради обаче, че тези калории се разграждат по-лесно от набавените посредством шоколад или паста да вземем за пример.

Мюсли

Те съставляват пълнозърнест овес, който се подготвя с хидрогенирани мазнини и в множеството случаи съдържат захари. Една купичка мюсли с мляко може да надвиши 600 калории.

via GIPHY

Пуйка

Пуйката е един превъзходен източник на чист белтък и подобаваща здравословна храна за всеки. Това е по този начин, единствено в случай че са домашни пуйки. Пакетираните съдържат доста подправки и високи нова на натрий, което ги прави нездравословни.

Сушени плодове

Те съдържат повече захари от пресните плодове и са натъпкани с консерванти, които се прибавят за увеличение периода на валидност. Добавянето на постоянна доза пресни плодове е за предпочитане от сушения им вид.

Салати

Само тъй като се назовава салата, не значи, че е здравословна. Зеленчуците - да, само че салати, съдържащи пържено пиле, крутони и сосове, съдържат трансмазнини и захари. Бъдете умерени с потреблението на този тип салати.

via GIPHY

И още здравословни изкушения:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР