Кой не обича аромата на орехи? Силно се съмняваме някой

...
Кой не обича аромата на орехи? Силно се съмняваме някой
Коментари Харесай

Сложете няколко ореха в гардероба и там НИКОГА няма да се появят молци

Кой не обича аромата на орехи? Силно се съмняваме някой да даде негативен отговор, с изключение на всички тези инсекти – вредители, които обичат да населяват дрешници и дрешници. Досещате ли се защо ви приказваме? Разбира се, че молците!

Изключително неприятни, те са в положение да нанесат в действителност съществени провали на облекла, завивки и всичко останало, което съхраняваме в затворените шкафове и ракли.

 Ето ТОВА ще ви подсигурява победа в битката с поповите свине Ето ТОВА ще ви подсигурява победа в битката с поповите свине
Поповите свине са измежду най-омразните вредите в градината, защото те съумяват да нанесат не малко провали. Едва ли има градинар, ко...

Много от хората се доверяват на всевъзможни средства, закупени от магазина. Те не постоянно обаче съумяват да влияят неподходящо на молците и да ги прогонят от дрешниците.

Как с няколко ОРЕХА ще прогоним МОЛЦИТЕ вечно?

В орехите се съдържат йод и етерични масла, които работят антибактериално. Тези съставки убиват освен с микробите, върлуващи в дрешниците, само че и се оправят по отговарящ метод с насекомите, от които по този начин мощно копнеем да се отървем.

За задачата е належащо да поставите няколко ореха измежду облеклата си в дрешника. Когато ние вдишваме изпаренията от тази ядка в дребни дози, то няма да ни навреди. Това обаче не важи за насекомите. Те обезпечено ще изоставен убежището си и надали по-късно биха се осмелили да се върнат още веднъж.
 Обелките на този плод ще прогонят ЗАВИНАГИ молците Обелките на този плод ще прогонят ЗАВИНАГИ молците
Никой не желае в дома му да има неканени посетители. Тези дребни на тип хвърчащи буболечки в действителност съумяват да нанесат съществени проблеми. На...

Имайте поради, че резултатът от зелените орехи е доста по-силен, само че пък съществува заплаха от боядисване на текстила в дрешника. Ако не желаете облеклата ви да пострадат, за предпочитане е да заложите на изсушени орехови листа или няколко остарели ореха.

Това е изцяло задоволително, с цел да се предпазите от вредителите, каквито са молците. Можете да прилагате този трик и превантивно. Така ще сте сигурни, че обичаните ви облекла в никакъв случай няма да пострадат.

Опитайте, не ви коства съвсем нищо, с изключение на шепа орехи, които да разпръснете всред облеклата!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР