Кой не е опитвал принцеси с кайма? Тези сандвичи от

...
Кой не е опитвал принцеси с кайма? Тези сандвичи от
Коментари Харесай

Подправките, с които задължително да овкусим каймата за принцеси

Кой не е опитвал принцеси с кайма? Тези сандвичи от детството ни не престават да бъдат измежду обичаните закуски. И дребни, и огромни ги похапват с приятност и надали в миналото биха им омръзнали.

Ако обаче желаете да зарадвате фамилията си с вкусни и ароматни принцеси, в никакъв случай не купувайте овкусена кайма, а сами прибавете подправките. В това в действителност се крие магията на домашно направената закуска.

Днес ще ви споделим какви подправки да добавите към обичаните филийки с кайма, в случай че желаете усетът им да се помни дълго по-късно.
Подправките, които да прибавим към каймата за принцеси
Не забравяйте, че каквито и подправки да прочетете в редовете по-долу, най-важното е да се съобразите с усетите и желанията си. Ако смятате, че някои от овкусителите няма да ви харесат, не експериментирайте.

В класическата кайма за принцеси обезателно участват сол, червен пипер, чубрица, кимион, риган и магданоз. Към тях може да се добави малко кисело мляко и разрушено яйце.
Принцеси с кайма и екстри (УНИКАЛНА РЕЦЕПТА)
Печената филия с кайма или по този начин наречената принцеса е класическо ядене по нашите ширини. Въпреки че се подготвя елементарно и бързо, съществу...
Прочети повече
Получената примес се размазва върху филиите самун, а най-после се поръсват с настърган кашкавал.

Привържениците на по-пикантните храни може да опитват с една малко по-различна рецепта, включваща кайма, сол, кимион, чубрица, черен пипер, пикантен пипер и щипка захар. Всички съставки се объркват доста добре и готовата кайма се остава за няколко часа в ледник, тъй че усетите и ароматите да се премесят и да се получи доста добър резултат.

Ако сте от хората, които обичат да опитват, предлагаме ви да намажете първо филиите с лютеница, по-късно да ги покриете с кайма, а най-отгоре да поръсите с настърган кашкавал и да ги изпечете в авансово загрята на 200 градуса.

Получават се едни доста вкусни и нетрадиционни сандвичи, които сигурно ще се харесат на всички вкъщи!

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР