Кой, кой, кой стои зад Трифонов - кой, от месеци

...
Кой, кой, кой стои зад Трифонов - кой, от месеци
Коментари Харесай

Колтуклиева: Училата-недоучила пишман пиарка Десислава Радева успя да използва Слави Трифонов в личен интерес на съпруга си Румен Радев

Кой, кой, кой стои зад Трифонов - кой, от месеци се пита народът мой…
Е, по какъв начин кой?! Тя е. Десислава Радева! Бившата секретарка на съумя да го прелъже и шоумен #1 се върти като въртоглав в политическото пространство, държи се като че ли чавка му е изпила акъла. Това разяснява журналистката Соня Колтуклиева в собствен разбор на възхода и падението на гологлавия водещ. Социолози вещаят тотално изпадане на партията му Има Такъв Народ и преливане на гласоподаватели и симпатизанти към новата партия на Кирчо и Асен.
свързани новини133120преди 3 часа
Ето какво още разяснява Колтуклиева:

Язък за Слави, дето трамбова “жълтите павета” още от времето на “Мултигруп”, когато самият Илия Павлов, построил дребна интернационална империя от няколко подводници, продадени за скрап, му беше наставник. Уж е печен на интриги, а му спретнаха такава класическа конспирация, че свят му се завѝ. И занапред ще има да види.
Румен Радев и неговият лейтенант за специфични поръчки Николай Копринков излъгаха Трифонов да не сформира държавно управление в 45-я парламент, когато всички го ухажваха и се умилкваха към Тошко Йорданов и Виктория Василева, с цел да може президентът да назначи длъжностен кабинет и да стартира “изчегъртването” на Бойко Борисов и ГЕРБ. Просто президентът си беше наумил да си го върне тъпкано на някогашния министър председател, поради инспекцията на КПКОНПИ за двата трудови контракта на Десислава Генчева, подписани й от командващия на Военновъздушни сили, до момента в който му е била гадже. Знам, ще кажете - ма не може Радев да е толкоз тесногръд и отмъстителен… а, може-може, и повече може.
свързани новини57768преди 17 часа
Та по този начин … вместо да вземе властта в името на нещо “друго” за България, водачът на “Има подобен народ” акушира при раждането на диктатурата на Бойко Рашков и на компрадорския тандем Петков-Василев.

В 46-я парламент се препъна на два пъти в съставянето на държавно управление. И за какво?! Защото медиите, командвани от новия доближен на президента Радев, Иво Прокопиев, нападнаха безусловно безпричинно като “човек на ДПС” някогашния царски вицепремиер Николай Василев.

На повторението, беше изпързалян от Христо Иванов и Мая Манолова - сестри по оръжие от времето на локалните избори в София, подкрепяни тогава от медиите на Иво Прокопиев. Защо? Защото, дружно и поотделно, командирите на Демократична България и ИБНИ, получаваха уверения от Николай Копринков, че ще получат от президента третия мандат и ще си наредят кабинет, както си изискат, а не както желае “Има подобен народ”.
Това е грозната истина! Политическите ветерани подхлъзнаха новопоявилата се на терена звезда, на динена кора.

Не ми е жалост за и сценаристите - те са милионери и си имат ТВ 7/8, откъдето обругават всичко и всички, тъй като това от години ги кефи, натрупа им почитатели и ги прави значими в личните им очи. Смятам, че е загуба за страната, че не получиха късмет специалистите, финансистите и банкерите, включили се към “Има подобен народ”. За късото съществуване на 45-я и 56-я парламент те потвърдиха какъв брой схващат и могат.

Знаете ли кое е смешното и неуместното?! Че “Има подобен народ” ще стане електорален донор на “Продължаваме промяната”! Под мъдрото управление на другаря Румен Радев, неговите любимци Кирил Петков и Асен Василев от президентската партия ще окрадат гласоподавателите на Слави&компания. “Почтените” ще приберат периферията на “гневните”; “момчетата в розово” ще разбият фантазиите за власт на “момчетата в черно”.
Според политологът Димитър Ганев, 1/3 от електората на Политическа партия ще пристигна от Има Такъв Народ, 1/4 - от Демократична България. А изследвания демонстрират, че най-вече интервюирани винят Има Такъв Народ за неналичието на постоянно държавно управление. Какво не е ясно?!

Училата-недоучила, пишман пиарка Десислава Радева, съумя да употребява Трифонов, в персонален интерес на брачна половинка си Румен Радев. Както споделя храбрият български народ: могла̀ - употребила.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР