Кой: Индия срещу Пакистан Кога: събота, 14 октомври, 14:00 ч. (08:30

...
Кой: Индия срещу Пакистан
Кога: събота, 14 октомври, 14:00 ч. (08:30
Коментари Харесай

Индия срещу Пакистан: Преглед на мача от Световната купа по крикет на ICC 2023

Кой: Индия против Пакистан
Кога: събота, 14 октомври, 14:00 ч. (08:30 GMT)
Къде: Стадион Нарендра Моди, Ахмедабад, Индия

Десетки милиони спортни почитатели в Южна Азия и останалата част от света на крикета ще насочат очите и ушите си към едно нещо на следващия ден – дълго чакания мач от Световната купа по крикет на ICC сред домакините Индия и районните противници Пакистан.

Продължете да четете

лист от 4 детайла Индия против Пакистан, „ нагин танц “, Пепел: Поглед към най-големите съперничества в крикета „ Адски “: Какво се случва, когато Индия победи Пакистан на Световната купа по крикет Съперничество сред Индия и Пакистан: Какво се случи с „ дипломацията по крикет “? Пакистан победи Шри Ланка в рекордно гонене на Световната купа по крикет завършек на списъка

Пакистан е в Индия за първи път след Световната купа Twenty20 през 2016 година

Шампионите от Световното състезание през 1992 година Пакистан в никакъв случай не са побеждавали двукратния първенец Индия в мач с над 50 гола.

Капитанът на Пакистан Бабар Азам подхожда с цялостно неуважение към предишното.

„ Не мисля за предишното, избирам да се съсредоточа върху бъдещето “, сподели Бабар пред кореспонденти с кисела усмивка на лицето.

„ Всички върхове са предопределени да бъдат счупени и ние ще се опитаме да счупим този връх на следващия ден. “

До този дълго чакан мач 12 от този шампионат, Индия и Пакистан завоюваха и двете си първи две игри.

Индия победи петкратния първенец Австралия с шест уикета в Ченай, а по-късно Афганистан с осем уикета в Делхи.

Пакистан изигра и двете си начални срещи в Хайдерабад – победи Холандия в първия мач с 81 ръна и Шри Ланка с шест уикета, с помощта на рекордно гонене на удари при светлини.

Бабар от Пакистан сподели, че посланието му към съотборниците му е да гледат на това като на опция да се показват добре и да запечатат имената си в спомените на тези, които гледат вкъщи.

„ Мачът Индия-Пакистан е огромна игра, съревнование с висок интензитет. Казах на моите момчета, че това е страхотна опция – дайте най-хубавото от себе си, изпълнете проектите си и вярвайте в себе си “, сподели той.

Посещаемостта на феновете е съществена тематика за диалози в този шампионат, като полупразните трибуни са явен проблем за очите.

Събота няма да има този проблем – чака се стадион Нарендра Моди да притегли аудитория от над 100 000.

Бабар сподели, че Пакистан се стреми да покаже най-хубавото си шоу пред огромна аудитория на „ големия стадион “.

 ИНТЕРАКТИВНО---Venue-in-ICC-Cricket-World-Cup-2023-1695798518

Двубой

В еднодневните интернационалните надпревари върхът пряк дуел е в интерес на Пакистан със 73 победи против 56 на Индия.

Когато става въпрос за историята на Световната купа по крикет, везната е мощно наклонена в интерес на Индия. Пакистан в никакъв случай не е побеждавал Индия на Световната купа на ICC ODI в седемте си срещи.

Формуляр

Двата тима влизат в мача с две победи в коша.

Пакистан оцеля в борба с холандци в първия си мач и по-късно преследва рекорден общ брой, с цел да победи Шри Ланка по-рано тази седмица.

Индия откри своя шампионат с победа с невисок резултат против Австралия и опустоши Афганистан за втория си шампионат.

Индия: W W L W W
Пакистан: W W L L W

Новини за тима

Откриващият Шубман Гил, който пропусна мачовете в Австралия и Афганистан поради тресчица от денга, се причисли още веднъж към тима в Ахмедабад. Очаква се Гил също да пропусне мача с Пакистан, а Ишан Кишан да продължи да играе с Шарма.

Индия също ще се заиграе с концепцията за връщането на Равичандран Ашвин, който е отвън въртенето.

Междувременно промяната на ударите на Пакистан против Шри Ланка направи чудеса, като Абдула Шафике означи хубави 100 точки при дебюта си на Световната купа. Това изпраща изпадналия във форма Факхар Заман на пейката най-малко в кратковременен проект, като в същото време прибавя мощ към състава на ударите, който е толкоз подвластен от капитана Бабар Азам и Мохамед Ризван.

Индия: Ishan Kishan, Rohit Sharma (капитан), Virat Kohli, KL Rahul (wickteeper), Shreyas Iyer, Hardik Pandya, Ravindra Jadeja, Ravichandran Ashwin, Jaspit Bumrah, Kuldeep Yadav, Мохамед Сирадж

Пакистан: Абдула Шафик, Имам-ул-Хак, Бабар Азам, Мохамед Ризван, Сауд Шакил, Ифтихар Ахмед, Мохамад Наваз, Шадаб Хан, Хасан Али, Шахин Шах Африди, Харис Рауф Източник: Информационни агенции

Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР