Кой е той – този, в когото можете да сте

...
Кой е той – този, в когото можете да сте
Коментари Харесай

6 признака на надеждния мъж: Кой е той – този, в когото можем да сме сигурни

Кой е той – този, в който можете да сте сигурни, откакто ориста е благоволила да ви срещне? Този, с който най-сетне можете да се успокоите и да разберете, че това е „ вашият “ човек? Ето защо поучават да следите психолозите.

Той поставя старания за връзката ви

По някаква причина измежду мъжете не е известно да бъдат такива романтици. Но надеждният мъж не мисли по този начин. Той желае дамата до него да се усеща обичана и ценена. И ще направи всичко, с цел да се почувствате най-щастливи с него.

Той постоянно държи на думата си

Ако уговори среща с вас, той ще бъде там в точния момент. Той няма да ви пренебрегне поради срещата си с другари или просто тъй като не му се мърда от дивана. Надеждният мъж постоянно държи на думата си, тъй като той почита и себе си, и вас. Защото по този метод демонстрира, че сте значима за него.

Той желае да постигнете задачите си

Достойният мъж не желае да му отделяте цялото си време. Той знае, че не би трябвало да вършиме това. Затова той поддържа вашите упоритости и фантазии. Той знае какво значи за вас и няма да се уплаши, в случай че имате по-добра работа или огромна заплата.

Той постоянно ще се радва, в случай че вие се радвате. Никога няма да се усеща заплашен от триумфа ви. Ще се въодушевява от вас и ще работи още повече върху себе си.

Той харесва вашата самостоятелност

Вие знаете какво желаете и по какъв начин да го получите. Можете да се издържате сама финансово, можете да сте самостоятелна и прочувствено. Това значи, че нямате потребност от мъж. А за стойностния мъж всичко това е доста привлекателно! Това е знак, че не сте несигурни, че сте смели и мощни.

Никога не би трябвало да го молите два пъти да пристигна да ви помогне

Никой не обича да моли другите за помощ. Все едно да признаеш, че не можеш да направиш нищо самичък. Но от време на време това е неизбежно. Така че, в случай че би трябвало да го помолите за помощ повече от два пъти, това не приказва добре за него.

Надеждният мъж не би трябвало да бъде питан два пъти. Той незабавно ще реагира, когато имате потребност от него.

Той се грижи за себе си

За своята хигиена, за външния си тип, за интелектуалното и духовното си израстване. Ходи на фитнес и се храни вярно, тъй като умее да цени здравето си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР