Кой е Дуейн Keffe D Дейвис? Какво да знаем за човека, обвинен в убийството на Тупак Шакур

...
Детективи от отдел Убийства прекараха близо три десетилетия в разследване
Коментари Харесай

Детективи от отдел "Убийства" прекараха близо три десетилетия в разследване кой стои зад убийството на Тупак Шакур по време на стрелба от кола на улица Лас Вегас на 7 септември 1996 г. .

В петък – след десетилетия на разочарование за онези, които искаха справедливост за любимия рапър – властите обявиха, че голямото жури на окръг Кларк е повдигнало обвинение в убийство на Дуейн „Кеф Д“ Дейвис.

„Много хора, които не вярваха, че убийството на Тупак Шакур е важно за това полицейско управление, аз съм тук, за да ви кажа: това просто не беше така“, каза шерифът на Лас Вегас Кевин Макмехил. Властите очертаха графика и доказателствата, които според тях изградиха солиден случай срещу Дейвис, някои от които се основаваха на интервюта, които той даде на различни медии.

Окръжният прокурор на окръг Кларк Стив Улфсън каза на пресконференция в петък, че Дейвис „ще се яви в съда през следващите няколко дни“, за да определи статута му на попечителство и да определи съдебна дата за процеса му. Той е обвинен в едно обвинение за открито убийство, използващо смъртоносно оръжие с бандитско усилване, каза Волфсън.

На 17 юли полицията в Лас Вегас претърси къщата му в Хендерсън, Невада.

Детективите съобщиха, че заповедта за обиск е събрала множество компютри, куршуми от 40-калибър, „вани, съдържащи снимки“, мобилен телефон и твърд диск. Те също взеха списание, което включваше Шакур, и копие от „Легендата на Compton Street.”

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР