Кой е Бърни Сандърс, знаят всички, които следят американския политически

...
Кой е Бърни Сандърс, знаят всички, които следят американския политически
Коментари Харесай

Най-популярните мемета с Бърни Сандърс и неговите вълнени ръкавици

Кой е Бърни Сандърс, знаят всички, които наблюдават американския политически пейзаж през последните години. Но след церемонията по встъпването на служба на Джо Байдън като президент Съединени американски щати надали остана човек, който да не е наясно кой е американският сенатор.

Сгушеният на стол политик, облечен непретенциозно в нормално яке и вълнени ръкавици, сниман от фотографа на AFP Брендън Смиалковски, се трансформира в воин на стотици мемета в обществените мрежи. На обложки на албуми, върху корици на списания, на известни картини, измежду известни места и в компанията даже на кралица Елизабет II – към този момент втори ден не стопираме да виждаме Бърни Сандърс на всички места.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от the bernie albums (@theberniealbums)

„ Аз просто си седях там, пробвайки се да се стопля и да проследявам деликатно какво се случва “, споделя Сандърс в „ Късното шоу на Сет Майерс “ в отговор на протичащото се. Когато водещият му демонстрира неговия колаж, на който е част от „ Сексът и градът “, политикът отвръща с усмивка и самопризнание, че е виждал героините онлайн.

The best Bernie memes I saw pic.twitter.com/mwq6stLV7Z
— David Leavitt (@David_Leavitt) January 21, 2021
Разсмива го и мемето с кадър от кино лентата „ Форест Гъмп “ с Том Ханкс, а Майерс шеговито добавя: „ Не мисля, че бихте слушали Форест Гъмп толкоз дълго. Мисля, че бихте станали и напуснали тази скамейка. “

Good morning all! ☕️ pic.twitter.com/pxXvpxIk58
— Jake Tapper (@jaketapper) January 21, 2021
Със сигурност не по-малко внимание беше обърнато и на ръкавиците на политика и той признава, че те са направени от учителката Джен Елис от Върмонт, която била не по-малко сюрпризирана от резултата, който са провокирали. „ Това е хубаво, тъй като тя е доста благ човек “, добавя Сандърс. Елис направила тези ръкавици още през 2016 година, подготвяйки дарове за щерка си. По-късно ги подарила на сенатора, когато схванала, че директорката на учебното заведение е негова снаха. А ние чакаме скоро да се трансфорат в новия обичан аксесоар на инфлуенсърите.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

 
Аманда Горман – момичето, за което приказват всички

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР