Коварна болест отне живота на сестрата па бившата водеща на

...
Коварна болест отне живота на сестрата па бившата водеща на
Коментари Харесай

Нана след смъртта на сестра си: Боже, спри проклятието над семейството ми!

Коварна болест лиши живота на сестрата па някогашната водеща на телевизионното предаване „ Съдебен спор ” Нана Гладуиш. Жестоката вест я застигна в Съединени американски щати, където Нана се реалокира да живее за непрекъснато преди към месец поради бизнеса на брачна половинка си.

Каката на телевизионната звезда бе диагностицирана с рак преди към шест години, тъкмо когато самата Нана за повторно чу същата неприятна вест за себе си. Мартина се бори повече от шест години с подлата болест. Дни преди да издъхне на 22 декември 2023г. е трябвало да пътува за следващата намеса до Израел, само че до такава по този начин и не се стигнало, пише  " Минаха години ".

„ Сестра ми имаше твърдия темперамент на татко ни и душата на идеалист, която наследи от майка ни. Преди 6 години, когато й сложиха диагноза рак, ние тръгнахме по сложен път, път, по който тя нито един път не се отхвърли и не спря да има вяра и мечтае.

Днес в навечерието на една Нова година, потънала в болежка и обезсърчение, диря сили да продължа да ходя по пътя без теб Мартина... Вярвам, че си на едно по-добро място... Вярвам, че ти към този момент, с изключение на моя сестра, си и мой ангел страж ”, показа потъналата в тъга Нана.

Сестра й Мартина е била покровител, другар и член на настоятелството на фондация „ Една от 8 ”, чийто екип за работи за предварителна защита и в помощ на дами с рак на гърдата.

Хората, които откровено съчувстват на Нана за тежките удари, се замислят дали не тегне поличба над рода й. По мотив черната серия телевизионната звезда също възкликва: „ Боже, стой проклятието над фамилията ми! ”.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР