Костариканският футболист Орландо Гало е дал положителна проба за забранена

...
Костариканският футболист Орландо Гало е дал положителна проба за забранена
Коментари Харесай

Хванаха с допинг гласящ се да играе на Световното първенство

Костариканският футболист Орландо Гало е дал позитивна проба за неразрешена субстанция по време на инцидентен тест през септември, заяви Футболната федерация на страната (ФКРФ). Гало, който играе като полузащитник и има девет мача в националния тим на страната, беше включен в предварителния лист за Световното състезание в Катар, само че след позитивната проба най-вероятно ще се елементарни с фантазията си да играе на най-големия състезателен конгрес.

Той е дал позитивна проба за анаболен андрогенен стероид (ААС) по време на 15 случайно определени играчи за тестване през месец септември. По това време националният тим на Коста Рика е бил на турне в Република Корея.

" ФКРФ, следвайки инструкциите на ФИФА за такива случаи, към този момент е уведомила футболиста и неговия клуб Ередиано, където той се състезава. Много е значимо да се посочи, че все още Гало не е със спрени права и може да се състезава досега, в който ФИФА ще излезе с изрично мнение. Допинг-контролът е част от предварителната защита, която международната централа постанова на тимовете преди огромно състезание. В момента нашият футболист е обект на следствие ”, се споделя в мнението на федерацията на Коста Рика.

22-годишният Гало имаше предложение през лятото да премине в Спортинг Канзас Сити от шампионата на Съединени американски щати, само че Ередиано не одобри офертата, защото я счете за прекомерно ниска.

Коста Рика стигна до Катар след спомагателен бараж. На финалите отборът е в група “Е ” дружно с тимовете на Япония, Германия и Испания.
 Треньорът на Коста Рика не запомнил за тежката група на Световното Треньорът на Коста Рика не запомнил за тежката група на Световното
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР