Костадинов: Случващото се между Гешев и другите американски метастази в

...
Костадинов: Случващото се между Гешев и другите американски метастази в
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Интересен ден - какви катарзиси! Сега въпросът е чий нож е по-дълъг?

" Костадинов: Случващото се сред Гешев и другите американски метастази в България е като " Нощта на дългите ножове ":  " Да ви имам аз страната. Срещу Главния прокурор - атентат, зам. Главния прокурор се опасява да не го убият, водачът на най-голямата партия (Борисов) мине не мине някое време, току се жалва че някой ще го убива, неофициалният водач на Движение за права и свободи се крие в сараите си и с години не си демонстрира носа на открито, щото някой се кани да го убива. Това може ли да бъде естествена страна? ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.

 

доцент Карачибук

В 15 часа възможностите за сполучливо състявяне на кабинет мощно понижиха. За това има две, въпреки видимо странни, аргументи. Първата, е, че Габриел пое мандата под портрета на Ботев. В българската история няма сполучливо изпълнен мандат, връчен в в зала 2 на президенството, тъкмо под портрета на Ботев. Второ - мандатът бе комплициран в директория оцветена като опашка на плъх, живеещ в бюфета на Народното събрание. Според движимости когнитивни екстрасенси, мандатът би трябвало да се връчва северно от портрета на Ботев, там където висят братя Миладинови и Раковски. Папката, в която той е се слага следва да е в цвят липов листак, облян от следобедни слънчеви лъчи.

 

дядо Лико

" Иване, кажи си, хората ще те схванат! " Крилата фраза от предходно политическо цирково зрелище.

 

> > >

Поредният цирк, който е предопределен да хвърля прахуляк в очите ни, до момента в който политическата мафия в България плете новата си кошница...

 

Има нещо такова!

Онези, които са му подшушнали да направи това, са изключили един малък факт! Бг жители сме очевидци на тази политическа клоунада повече от 30 години! Не единствено сме им научили номерата на нашите клоуни, само че ни и омръзнаха към този момент! Да забележим какво ще последва? Нашия, дето се изживява за царевич е злопаметен, само че не е планувал обстоятелството, че и господарите му са такива! Чакаме продължение на сагата!

 

Ми то не може по този начин

задуски, обяди и вечери в композиция с изменничество. До в този момент крил какво крил, договарял се и пазарил, само че в този момент към този момент има смяна в политиката на дълбоката страна. Докато бе с нея – добре: гони който би трябвало, мълча за каквото не би трябвало и така нататък, а в този момент палачинката се обърна. Да си напомним един различен случай на индивида с многото жилища. Да, той си мълчи и сделката е в силата и чакаме каква ще бъде премията му. С каскета по какъв начин ли ще се развият нещата. Бог да пази Майка България от цялата паплач продажници! Амин!

 

republic

Милиционерски престрелки. И всичко в името на българските жители. Пускам сълза...

 

Да ви имам аз страната

Срещу Главния прокурор - атентат, зам. Главния прокурор се опасява да не го убият, водачът на най-голямата партия (Борисов) мине не мине някое време, току се жалва че някой ще го убива, неофициалният водач на Движение за права и свободи се крие в сараите си и с години не си демонстрира носа на открито, щото някой се кани да го убива. Това може ли да бъде естествена страна? И може ли страната да се управлява от хора, които непрестанно треперят за живота си?

 

баба мара

долнопробна вечеринка какви хора са по върховете на страната позор и срам в случай че си беше подал оставката още първоначално нямаше да му се постанова да приказва простотии в този момент

 

Да кажем, че Сарафов се оказа не изключително интелигентен

Това е непосредствено самопризнание, че е знаел неща, за които би могъл да загуби живота си. Укриването на незаконни обстоятелства, документи и условия е също закононарушение. Защо до в този момент не си е подал оставката или не ги е съобщил по съответния ред. Намеците, че са му известни “методите на Гешев ”, непосредствено го уличават в съучастничество.

 

colibri

Интересен ден-какви катарзиси! Сарафов,от Вашите''мръсни гащи'' се разнася нетърпима смрад! Страхувате се за живота си и очевидно има за какво. Поели сте ангажимент към някого, само че не успяхте да го извършите, най-малко към този момент! Човек каквото самичък си аргументи, цяло село не може-така ме предупреждаваше мъдрата ми баба, мир на праха и!

 

четец

Няма да разясня неналичието на морал и достолепие у шефовете на прокуратурата, сътрудниците от форума към този момент са го създали. Но се чудя дали е съвпадане, че настояването на оставката и " атентатът " се случиха съвсем по едно и също време.

 

Haho

Тия напълно на турски сериал го обърнаха. А участници са съвсем всички.

 

рукола Z

Властелинът на козяк стана ли разноглед?

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР